Yükleniyor...

'Türkiye’nin en değerli markası'

14 Haziran 2023

Arçelik’in perakende satış ağını yıllardır en iyi yöneten markalardan biri olduğunu söyleyen Özkılınç Konsept Yetkilisi Mehmet Özkılınç, Türkiye’nin en değerli markası seçilmesinin başında bayi-müşteri ilişkisi ve güven anlayışının etkili olduğunu kaydetti.

Perakende sektörünün dijital dönüşüm hızı 

Dünyada çok hızlı bir dijital dönüşüm yaşandığını ve bu dönüşüme bağlı olarak da online mağazalar oluştuğunu söyleyen Özkılınç, “Bu noktada Arçelik, online sitelerinden alınan ürünleri bayileri tarafından teslim edip satışı doğrudan bayinin yapmasını sağlamaktadır. Öyle ki bu satış stratejisi şu an Harward Üniversitesinin de yakın takibinde” diye konuştu. 

Arçelik sektörün lideri  

Arçelik markasının özellikle innovatif yatırımlara önem verirken son yıllarda ürün segmentini geliştirerek artık orta gruptan üst gruba doğru bir yükseliş içinde yer aldığını belirten Özkılınç, “Arçelik, ürünlerini teknoloji ve şıklıkla yenilerken sosyal sorumluluk ilkesini de benimseyerek “sıfır atık” mottosuyla ürünlerinin bir kısmını geri dönüşüm malzemelerinden üretmektedir” dedi. 

Beyaz eşya ve elektronik sektöründeki tüketim ihtiyaçları sürekli ve sınırsız  

Özellikle beyaz eşya sektöründeki tüketimin bu kadar hızlı değişkenlik göstermesini normal karşıladığını ifade eden  Özkılınç, “Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden biri olan Arçelik firmasının dış piyasada bu kadar etkinken yurt içinde de lider olması, tüketicinin fiyat kalite endeksli değişim sürecini kısaltması bizim de işlerimizi olumlu yönde etkilemektedir” diye konuştu. 

Başarının en temel yolu işini sevmek ve bilmekle olur 

Mağazamız ve çalışma arkadaşlarımızın öncelikle işlerini severek yapmasını sağlamak için elimden geleni yapıyor, mağazada ki bu olumlu enerjiyi müşterilerimize de yansıtıyoruz” diyen Özkılınç, “Kalıplaşmış olan “herkes bildiği işi yapmalı” cümlesini, “herkes sevdiği işi bilerek yapmalı” olarak değiştirdik. Önce kendimize ve birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza değer verip aile ortamını sağlıyoruz ardından müşterilerimiz bu ailenin tamamlayıcı bireyleri oluyor. Bu aidiyet duygusu bizleri başarıya götüren dürtülerin başında geliyor. Şehrin en gözde caddelerinden birinde bulunmak burada markamızı temsil etmekten mutluluk duyuyor, Gaziantep halkını ailemizin bir parçası olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT