Yükleniyor...

İş'te Kadın

MOST Perde sektöre öncülük etti

2007 yılında hizmet vermeye başlayan MOST Perde’nin geniş ürün yelpazesiyle her tarza ve her zevke hitap ettiğini ifade eden Elvan Helvacılar, firmanın ikinci şubesi olan MOST Perde Premium’un da bu yıl hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Düşleriniz biterse yok olursunuz

Dünya markası olan Silk & Cashmere’in kurucusu Ayşen Zamanpur’un girişimcilik hikayesi yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada dillere destan. Markalaşma ve girişimcilik konusunda yurt içi ve yurt dışında sayısız ödül sahibi olan, kitaplara konu olan bir başarı öyküsü onunkisi. İlham veren hikayeyi gelin ondan öğrenelim…

Uzak Doğu lezzetleri Sushinami’de

Uzak Doğu zengin mutfağının seçkin lezzetlerini deneyimleyeceğiniz Sushinami, gastronomi şehri Gaziantep’te eşsiz bir lezzet şöleni sunuyor. Sushinami’nin Gaziantep’te güzel karşılandığını belirten Aslı Mermer, gördükleri ilgiden memnun olduklarını anlatıyor.

Empati ile fark yarattık

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği’nin 6. ve 7. dönem yönetim kurulu başkanlığını yürüten Hale Konukoğlu ‘Cemiyet Plus’ ekranlarına konuk oldu. Kuruluşundan bugüne dernekte bilfiil görev yapan Konukoğlu ile ‘10 soruda Empati Derneği’ni konuştuk…

La Parina butik bir çiçek kafe

Ekonomi eğitimi alan ve İstanbul’da finans sektöründe bir süre çalıştıktan sonra küçük yaşlardan beri tutkusu olan La Parina Floral Cafe’yi Gaziantep’te hayata geçiren İdil Konukoğlu, “La Parina; Çiçeğiniz tasarlanırken kahvenizi yudumlayabileceğiniz ve aynı zamanda hediyelik eşya satın alabileceğiniz butik bir çiçek kafe” diyor.

Gelinlerimizin hayallerini önemsiyoruz

Beyaz Butik’in bazen minimal ve gösterişten uzak bazen de ışıltılı görünümüyle göz dolduran, şıklığı sadeliğiyle yakalayan ama her zaman romantik ve zamansız elegan modellerden oluşan bir çizgisi olduğunu söyleyen Zeynep Dikicibaşı, "2022 koleksiyonlarımız için ışıltısıyla göz alan, gösterişli, detaylarıyla hayranlık uyandıracak, takma kuyrukları ve pelerinleriyle görkemli gelinlikler hazırlandı” dedi.