Yükleniyor...

Haber

Dünyanın en pahalı halısı ‘Çim’

Çim ekimi ve bakımının hassasiyet gerektirdiğini belirten Peyzaj Mimarları Odası Adana Şube 2. Başkanı Ersin Özbadem, hava şartlarının da çim ekiminde önemli olduğunu vurguladı.

LSN ailesi CATS Global Schools ile büyüyor

Let’s Speak Now Yabancı Dil Eğitimi ve Danışmanlığı Kurucusu Türkan Aykaç, İngiltere merkezli Cats Global Okulları ile iş birliği yaptıklarını söyledi.

Hayalim olan işi hayal ettiğim gibi yapıyorum

Kendi adını taşıyan Furkan Niziplioğlu Mimarlık ve Tasarım Ofisinde mimarlık, iç mimarlık, danışmanlık ve müteahhitlik hizmeti sunduklarını anlatan Mimar Furkan Niziplioğlu, ‘işlevselliği’ ön planda tutarak estetik ve kaliteli yaşam alanları tasarladıklarını söyledi.

ByÖzmimar Jewellery 37 yıllık tecrübenin ve güvenin markası

Kuyumculuğun güvene dayalı bir sektör olduğunu belirten ByÖzmimar Jewellery mağazası sahibi Halil Özmimar, kuyumculuğun aynı zamanda güç, bilgi, deneyim ve uzmanlık gerektirdiğini söyledi. Her kesime ve bütçeye uygun ürün çeşitliliğine sahip olduklarını ifade eden Özmimar, ürünlerin satış esnasında, aynı kalitede bir ürün için en uygun fiyat ve sonrasında da 6 aya kadar koşulsuz değişim garantisinde olduğunu sözlerine ekledi.

Muhteşem düğün organizasyonlarınız için ALMER & SAN

Almer & San ortaklığıyla muhteşem organizasyonlara imza atan Almer Organizasyon Yetkilisi Aslı - Levent Mermer ve San Organizasyon Yetkilisi Meltem - Furkan San düğün sezonu öncesi trendleri anlattı. Almer ve San; bu sezon ışıltı ve çiçek temasının ön planda olacağı, zıt kontraslı, güçlü renklerle hazırlanan otel düğünlerinin yanı sıra dış mekan düğünlerinin de trend olduğunu ifade etti.