Yükleniyor...

Yemek

İlk tarifim ıslak kekti

Duygu Koçer Cemiyet Plus ekranlarında yayınlanan ‘Cemiyet Mutfakta’ programımıza konuk oldu… NOLTE Mutfak’ta ağırladığımız Duygu Koçer, keyifli bir sohbet eşliğinde sevilen kurabiyesi Linzer’i yaptı. Tariflerinden oluşan ‘Mon Petit Four’ isimli bir de kişisel bloğu olan Duygu Hanıma hem keyifli sohbeti hem de lezzetli kurabiyesi için teşekkür ediyoruz.

Etiniz lezzetliyse en iyi şef sizsiniz

‘Cemiyet Plus’ izleyicileri için mutfağa giren, makarna ve baby patates eşliğinde ‘Dana rosto’ yapan Mert Tutak’a samimi tavırları ve keyifli sohbetiyle çekimlere renk kattığı için teşekkür ediyoruz.

Doğal besinleri tercih ediyorum

Cemiyet Plus ekranlarında yayınlanan ‘Cemiyet Mutfakta’ programımızın bu ay konuğu cemiyet hayatının sevilen ismi Aylin Teymur’du… NOLTE Mutfak’ta ağırladığımız Aylin Teymur, kendi yorumunu kattığı Alman pastasını keyifli bir sohbet eşliğinde bizim için yaptı. Güler yüzlü sohbeti, samimiyeti ve kendi yorumunu katarak yaptığı lezzetli tarif için çok teşekkür ediyoruz.

Mutfağı seviyorum

Her ay Cemiyet Plus ekranlarında yayınlanacak ‘Cemiyet Mutfakta’ programının ilk konuğu NOLTE Mutfak sahibi Yunus Karadağ oldu… Programımıza her ay ev sahipliği de yapacak olan NOLTE Mutfak’ta konuklarımız CEMİYET PLUS izleyicileri için kendi belirledikleri bir lezzetin yapımını gerçekleştirecek. Tarifinden yapımına kadar tüm aşamaları keyifli bir söyleşiyle renklendireceğimiz programımız her ay renkli isimleri ağırlayacak.