Yükleniyor...

Estetik

Doğal ve mevcut güzelliği ortaya çıkarıyoruz

Estetik ve güzellikle ilgili taleplerin trendlere, mevsimlere ve en önemlisi de sektördeki yeniliklere göre değişim gösterdiğini belirten Dr. Selahattin Avcı, “Klinik olarak yaptığımız tedavi ve uygulamalarda; yapay bir estetik görüntüden uzak, oldukça doğal ve mevcut güzelliğin vurgulanarak öne çıkarıldığı bir görünüm hedefliyoruz” dedi.

Amacımız var olan güzelliği ortaya çıkarmak

The Symmetric Estetik ve Güzellik Merkezi kurucuları Dr. İlhame ve Dr. Can Tokgöz ile sağlık ve güzellik alanında sundukları hizmetleri konuştuk. Kaliteli ve güvenilir hizmet vermek için medikal estetik ve güzellik sektöründeki güncel gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyen Tokgöz çiftinin amacı insanların kendilerini iyi hissetmesi ve var olan güzelliğini korumasını sağlamak…

Prof. Dr. Yaşar Çokkeser: 'Estetik, yaşam kalitesini arttırıyor'

“Sağlıklı güzellik, daha güzel daha uyumlu kendim’’ mottosuyla; iple askılama, göz kapağı estetiği, burun ve yüz germe ameliyatlarını hastalarının ihtiyaçlarına göre sunduklarını kaydeden KBB Uzmanı Prof. Dr. Yaşar Çokkeser ile kliniklerinde uyguladıkları estetik uygulamalarını konuştuk.

Uzm. Dr. Dilek Savcılı ile 10 soruda mezoterapi

Cemiyet Plus ‘Divan Sohbetlerinin’ Güzellik-Estetik bölümüne konuk olan DS Dermo Solve Klinik sahibi Uzm. Dr. Dilek Savcılı, günümüzün popüler uygulamalarından biri olan mezoterapiyi anlattı.

Meme kontrolleri ihmal edilmemeli

Divan Sohbetleri Güzellik-Estetik konuğumuz Özel SANKO Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Doktor. Nesrin Gümüş Öztürkmen … 10 soruda meme estetiğini konuştuğumuz Dr. Öztürkmen ile meme estetiği ve sağlığı üzerine bilgilendirici bir sohbet gerçekleştirdik.