Yükleniyor...

Güzellik

Özel hissetmeniz için: The Symmetric

Estetik ve güzellik ile ilgili uygulamaların alanında uzman hekimlerce yapılmasının önemine değinen The Symmetric kurucularından Dr. Can Tokgöz, “Kullandığımız ürünlerle, cihazlarımızın kalitesiyle, konumumuzla, fiziki koşullarımızla, sektörel gelişmeleri takip eden, sürdürülebilir hizmet anlayışımızla The Symmetric, şu anda güzel şehrimizin prestijli, güvenilir güzellik merkezlerinden biri konumunda” dedi.

Tüm estetik uygulamalarımız kişiye özeldir

Medikal estetik ve güzellik alanındaki tedavilere yoğunlaştığını ve bu alanlardaki güncel gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten The Symmetric kurucularından Dr. İlhame İsmayilova Tokgöz, cildin gençleşmesini, yenilenmesini, daha güzel ve canlı görünmesini medikal yollarla sağladıklarını söyledi.

Özel ilgi alanım laparoskopik cerrahiler ve genital estetik

Jinekolojik operasyonlarda kapalı cerrahi tedavi yöntemleri ve genital estetiğe yöneldiğini belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Halil Özkaya, “Rahim ve yumurtalık cerrahileri, idrar kaçırma ve kısırlık tedavileri, gebelik ve cinsel yolla bulaşan hastalıkların takibi, üreme sağlığı ve genital estetik sunduğum en temel sağlık hizmetleri” dedi.

Zihin sağlığını korumak mümkün

Çalışmalarının ve eğitimlerinin migren, alzheimer, uyku ve hareket bozuklukları üzerinde yoğunlaştığını söyleyen Nöroloji Uzmanı Dr. Anıl Tuncer, uzmanlık tezini ise davranış nörolojisi ve hafıza alanında tamamladığını anlattı. Nöropsikoloji ile ilgilenmeyi sevdiğini ifade eden Uzm. Dr. Tuncer ile sunduğu sağlık hizmetlerine dair bir söyleşi gerçekleştirdik.

Uzman desteği almaktan çekinmeyin

Ruhsal bozukluklar, psikolojik testler, terapi yöntemleri ve tanısal değerlendirmeler gibi alanlarda çalışmalar yaptığını söyleyen Uzman Klinik Psikolog Serra Yalkın Yıldırım, herkesin toplumsal sıkıntıları olabileceğini, ileride daha büyük sıkıntılarla karşılaşmamak için geç kalmadan uzman desteği alınması gerektiğini ifade etti.

Gençliğin ve hayatın sırrı ‘Endotel tabakası’nın sağlığında…

Gençleşmenin ve sağlıklı yaş almanın günümüzün üzerinde en çok konuşulan konularından biri olduğunu söyleyen Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hayati Deniz, “Gençliğin ve hayatın sırrı, damarlarımızın iç yüzeyindeki ‘Endotel tabakası’nın sağlığının korunmasında” dedi.