Yükleniyor...

Güzellik

Diş hekimliği bilimin yanı sıra bir sanat

Uzmanlık alanı olan diş eti hastalıkları tedavisinin yanı sıra estetik diş hekimliği ve implant tedavileri üzerine de yoğunlaştığını ifade eden Dr. Dt. Tuba Aykan Sargın, dijital diş hekimliğinde büyük avantaj sağlayan CAD/CAM sistemlerini kendi kliniğinde uyguladığını söyledi.

Burun estetiğinin marka isimlerinden biri

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Ramazan Sargın ile son yıllarda oldukça ilgi gören, kendisinin de başarıyla uyguladığı burun ve yüz estetiği hakkında merak edilenleri konuştuk.

Paylaşmak iyi hissettirir

Paylaşım Psikodrama ve Psikolojik Danışma Merkezini geçtiğimiz yıl hayata geçiren Prof. Dr. Zeynep Hamamcı, Uzman Klinik Psikolog Elif Öztop ve Uzman Klinik Psikolog Özge Kara ile merkezlerinde sundukları danışmanlık hizmetlerini konuştuk…

Çocuklarınızda bu belirtilere dikkat!

Özel Hatem Hastanesi Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Dr. Bilge Tütüncüler, otizm spektrum bozukluğu ile dikkat eksikliği ve hiperaktivite hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bu hastalıkların belirtilerine dikkat çeken Uzm. Dr. Tütüncüler, aileleri uyardı.

Özel hissetmeniz için: The Symmetric

Estetik ve güzellik ile ilgili uygulamaların alanında uzman hekimlerce yapılmasının önemine değinen The Symmetric kurucularından Dr. Can Tokgöz, “Kullandığımız ürünlerle, cihazlarımızın kalitesiyle, konumumuzla, fiziki koşullarımızla, sektörel gelişmeleri takip eden, sürdürülebilir hizmet anlayışımızla The Symmetric, şu anda güzel şehrimizin prestijli, güvenilir güzellik merkezlerinden biri konumunda” dedi.

Tüm estetik uygulamalarımız kişiye özeldir

Medikal estetik ve güzellik alanındaki tedavilere yoğunlaştığını ve bu alanlardaki güncel gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten The Symmetric kurucularından Dr. İlhame İsmayilova Tokgöz, cildin gençleşmesini, yenilenmesini, daha güzel ve canlı görünmesini medikal yollarla sağladıklarını söyledi.