Yükleniyor...

Sağlık

Her gençlik aşısı bir mezoterapidir fakat her mezoterapi bir gençlik aşısı değildir

Dr. Selahattin Avcı, ciltte pek çok kullanım alanı bulunan mezoterapinin son yıllarda kozmetik dermatoloji alanında yaygın olarak kullanıldığını söyledi. Dr. Avcı, bir mezoterapi yöntemi olan Pink Glow’un cildin doğal ışıltısını ve parlaklığını arttırdığını, Pink Touch’ın ise cildimizi genç tutup koruduğunu kaydetti.

Meme kanseri birinci sırada!

Meme kanserinin en yaygın kanserler arasında birinci sırada olduğunu söyleyen Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Ayfer Şen Acar, kadınlarda görülen kanserlerin yaklaşık yüzde 25’ini meme kanserinin oluşturduğunu kaydetti.

Okullar açılıyor, kış hastalıklarına dikkat!

Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Dr. Ayşe Gümüş Demirçubuk, okulların açılmasıyla birlikte kış hastalıklarının da başlayacağına dikkat çekerek ailelere uyarılarda bulundu.

Genital estetiğe ilgi her geçen gün artıyor

Genital estetik operasyonlarının tüm dünyada hızla yaygınlaştığını söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Özge Kömürcü Karuserci, ‘Güzellik’ konulu bu özel yayınımız için genital estetiğe dair merak edilenleri anlattı. Doç. Dr. Karuserci, kliniğinde ‘Konforlu, tedavi odaklı ve sürdürülebilir bir jinekoloji deneyimi’ mottosuyla hizmet verdiğini vurguladı.

On adımda sağlıklı bir cilt

The Symmetric Estetik ve Güzellik Merkezi kurucuları Dr. İlhame İsmayilova Tokgöz ve Dr. Can Tokgöz 10 adımda sağlıklı bir cilt için yapılması gerekenleri anlattı.

Gerçek estetik aslında nedir?

Estetiğin ilk önce sağlıkta başlaması gerektiğini vurgulayan Fizyoterapist Mahmut Yücel, “Estetik, öncelikle sağlıklı bir omurga ve sağlıklı bir duruşla başlar” dedi. Sağlıksız ve estetik olmayan bir omurganın görsel olarak yarattığı olumsuzluğun yanı sıra birçok hastalığın da ana sebebi olduğunu söyleyen Yücel, bu hastalıkların yaşam kalitesini ciddi oranda düşürdüğüne dikkat çekti.