Yükleniyor...

Sanat

Erkan Karalar mutluluğunuzu fotoğraflıyor

Düğününüzü, en özel ve güzel anlarınızı ölümsüzleştiren Erkan Karataş ile düğün sezonunun hemen başında sizin için bir söyleşi gerçekleştirdik. Kendisi bize, stüdyo fotoğraflarıyla başlayan bugün çeşitli fotoğraf platolarına kadar çok geniş bir alanda gerçekleştirilen düğün fotoğrafçılığı hakkında merak edilenleri anlattı.

Yorganlar Fora

Bir zamanlar çeyizlerin vazgeçilmezi olan el yapımı yorganlar unutulmaya yüz tutan geleneklerimizden… “Parıl parıl renkleri, zamansız desenleri ve arkalarındaki müthiş el emeğiyle yorganlara karşı neredeyse bir aşk besliyorum” diyen Ayça Sarc, ‘Yorganlar Fora sergisi ile bir zamanlar çeyiz sandıklarının vazgeçilmezi olan yorganları yeniden gün ışığına çıkartıyor…

Talep gelirse Gaziantep’te de eserler yaparım

Dünyanın önemli sanatçıları arasında yer alan ve yaptığı eserleriyle uluslararası sanat camiasında adından söz ettiren sanatçı Ahmet Güneştekin Gaziantep Yesemek Rotary Kulübün ev sahipliğini yaptığı ‘İlham Veren Buluşmalar’ gecesinde Gaziantepli sanatseverlerle buluştu.

“Resim benim hayatım”

Mühendislik kariyerini bırakıp ressamlığa başladı, resim malzemeleri alabilmek için servis şoförlüğü yaptı... Yaşadığı sıkıntılara rağmen resme olan tutkusunu hiç kaybetmeyen Ressam Elif Karadayı’nın eserleri bugün müzelerde sergileniyor, Sabancı, Eczacıbaşı, Koç gibi ailelerin koleksiyonlarında yer alıyor.