Yükleniyor...

Etkinlik

Bartık çiftinden ‘Yaza merhaba’ partisi

Yasemin-Eyüp Bartık çifti, bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri ‘Yaza merhaba’ partisinde dostlarını ağırladı. Partiye cemiyet ve iş dünyasından pek çok davetli katıldı.

So’ft Dizayn & Baci Milano Eventi

Baci Milano’nun yeni koleksiyonu, markanın bayisi So’ft Dizayn Mimarlık’ta düzenlenen bir event ile tanıtıldı. So’ft Dizayn Mimarlık kurucusu Serpil Bütün ev sahipliğinde gerçekleşen davete Baci Milano markasının kurucuları Silvia Arienti ve Giovanni Colombo da katıldı.

Hera Eczanesi 1. yılını kutladı

Eczacı Selin Batmaz, Hera Eczanesinin 1. yıl dönümünü misafirleriyle kutladı. Gaziantep Eczacılar Odası Başkanı İrfan Demirci’nin de katıldığı kutlama kokteylinde davetliler Selin-Harun Batmaz çiftini yalnız bırakmadı.

Point Bale ‘Oz Büyücüsü’nü sahneledi

Koreografisini Point Bale Kurucusu uzman bale eğitmeni Pınar Barılı Benli’nin hazırlayıp sahneye koyduğu ‘Oz Büyücüsü’ bale gösterisi büyük ilgi gördü.

TÜKD eğitim için bir araya geldi

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Gaziantep Şubesi, geliri eğitim fonunda kullanılmak üzere bir kahvaltı düzenledi. Etkinlikte TÜKD üyesi Sema Tatar’ın ‘Her Yer Vatan Toprağı’ adlı kitabının da söyleşi ve imza günü gerçekleştirildi.