Yükleniyor...

Kapak

Kendim olmaktan hiç çekinmedim

Bu ay kapak konuğumuz Pa’spoInt İyi Yaşam Merkezinin kurucularından Pınar Erdem. Kendini, “Özgür ruhlu, hayat enerjisi yüksek, cesur, fikirlerini ve haklarını ifade edebilen, kendi olmaktan çekinmeyen” ifadeleriyle tanımlayan Pınar Erdem ile ailesini, ilgi alanlarını, görev yaptığı STK’ları konuştuk. Dergimize konuk olan ve sorularımızı samimiyetle yanıtlayan Pınar Hanıma Cemiyet ekibi olarak teşekkür ediyoruz…

Bu şehre borcumu ödüyorum

Hayatını eğitim başta olmak üzere toplumun her alanda gelişmesi ve kalkınmasına adayan çok değerli bir isim Nüket Alevli Ersoy… Tek hedefinin ülkeye, Gaziantep’e hizmet olduğunu söyleyen Nüket Alevli Ersoy, “Beni ben yapan bu ülkeye, bu şehre bir borcum var ve ben her zaman bu borcu ödemek zorunda ve sorumluluğundayım. Herkes bu bilinçte olsa Türkiye kalkınır. Ben borcumu ödüyorum, bundan da mutluluk duyuyorum” diyor.

Birbirimizden güç alıyoruz

Bu ay kapak konuklarımız İpek-Cihan Koçer çifti. SANKO Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. İpek Koçer ve Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer ile iş, özel ve sosyal yaşamlarına dair keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Evlerinin kapılarını Cemiyet’e açan Koçer çiftine, misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyoruz.

Evlilik, potansiyelinizi bulmaya fırsat vermeli

9 yıl önce sayfalarımıza konuk ettiğimiz Müge-Bora Tezel çifti ile Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu özel sayımızda yeniden bir araya geldik. Röportaj teklifimizi geri çevirmeyerek ekibimize evlerinin kapılarını açan Müge-Bora Tezel çiftine samimi sohbetleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.

Güzel anılar biriktiriyoruz

Yeni yılın ilk sayısında kapak konuklarımız Feray ve Hakan Küpeli çifti… Evliliklerinde 15 yılı geride bırakan Küpeli çifti ile hem iş ve sosyal hayatlarını hem mutlu evliliklerini hem çocukları Mina ve Anıl’ı konuştuk. Güler yüzlü ve son derece içten bir karşılaşmayla bize sıcak yuvalarının kapılarını açan Küpeli çiftine, Cemiyet’e konuk oldukları için teşekkür ediyoruz.

Evliliğimizin temeli aşkımız

Bu sayımızın kapak konukları herkesin yakından tanıdığı, sevdiği Demet ve Sinan Ongun çifti. Evliliklerinin temelini ‘Aşk’ olarak tanımlayan ve birbirlerini ilk günkü heyecanla sevdiklerini söyleyen genç çift ile evlerinde oğulları Çınar’ın da enerjisiyle renk kattığı keyifli bir söyleşi ve çekim gerçekleştirdik. Kendilerine misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için çok teşekkür ediyoruz…