Yükleniyor...

Soru Cevap

Deniz ve doğa benim için çok önemli

Tercihinin deniz tatillerinden yana olduğunu söyleyen Cevher Alkan, gittiği yerlerin kültürel yapısını, tarihi dokusunu, yemeklerini ve bölge halkının yaşam şeklini keşfetmekten keyif aldığını anlatıyor.

Favori tatil rotam Fethiye

Eskiden tatillerde dinlenmeyi tercih ederken şimdi gezmekten daha çok keyif aldığını söyleyen Çağnur Karuserci Konukoğlu, yaz tatillerini Fethiye’de geçirmeyi sevdiklerini belirtiyor.

Tatilde hem eğleniyor hem dinleniyorum

Tatilin kendisi için dinlenmenin yanı sıra yeni yerler keşfetmeyi, eğlenmeyi de ifade ettiğini belirten Dyt. Ecem Bulguroğlu, en çok tercih ettiği tatil bölgesinin ise genellikle Çeşme olduğunu söylüyor.

İtalya seyahatim çok keyifliydi

Deniz tatillerini sevdiğini, Ege’yi özellikle İzmir ve Çeşme sahillerini tercih ettiğini söyleyen Pelin Atkın, gittiği yerlerde mutlaka o bölgeye ait lezzetleri tattığını, bol bol fotoğraf çektiğini ve anılarını tazelemek için gittiği her yerden magnet aldığını anlatıyor.

Gaziantep’in güzel gelenekleri var

Antakyalı olan Canan Aslan, Gaziantep’in kendine has pek çok geleneği bulunduğunu, bebek ve gelin hamamı gibi gelenekleri ise keyifli bulduğunu söylüyor.

Tarihi dokular beni çok etkiliyor

Gaziantep’in tarihi dokularının kendisini çok etkilediğini söyleyen İstanbul doğumlu Duygu Koçer, Bakırcılar Çarşısında gezmekten keyif aldığını belirtiyor. Duygu Hanım, Gaziantep gastronomisinin Unesco yaratıcı şehirler ağında olmasının ise gurur verici olduğunu ifade ediyor.