Yükleniyor...

Soru Cevap

Güzel düşün, güzellikler seni bulsun

Elinde süper bir gücü olsa bunu herkese huzur dağıtmak için kullanacağını söyleyen Cevher Özdinç, insanların iyi niyetli olmalarının ve empati kurmalarının mutluğu ve huzuru da beraberinde getireceğine inanıyor. Özdinç, kendisini en çok etkileyen nasihati ise şöyle ifade ediyor, “Güzel düşün, güzellikler seni bulsun.”

Her şey olması gerektiği zamanda oluyor

Süper gücü olsa, bunu herkesin kendisini ve bilinç dışını keşfetmesi için kullanacağını söylüyor Nur Karapınar. Hayatında ‘keşke’lere yer olmadığını ifade eden Karapınar, sonsuza kadar yaşlanmayacak olsa bu yaşın, kendisini keşfettiği 33. yaşı olmasını isteyeceğini dile getiriyor.

Kendinizi sevin ve kendinize iyi bakın

Süper bir gücü olsa bunu çaresiz hastalıkları olanları iyileştirmek için kullanmak isteyeceğini söyleyen Pınar Barılı Benli, sevgi ve merhametin tüm dünyaya iyilik getireceğine inandığını anlatıyor. Benli, “100 yıl sonra açılacak bir zarfa neler yazmak isterdiniz?” sorumuzu ise, “Zamanın kıymetini bilin, sevdiklerinizle doya doya zaman geçirin. Daha da önemlisi kendinizi sevin ve kendinize iyi bakın” diye yanıtlıyor.

Deniz ve doğa benim için çok önemli

Tercihinin deniz tatillerinden yana olduğunu söyleyen Cevher Alkan, gittiği yerlerin kültürel yapısını, tarihi dokusunu, yemeklerini ve bölge halkının yaşam şeklini keşfetmekten keyif aldığını anlatıyor.

Favori tatil rotam Fethiye

Eskiden tatillerde dinlenmeyi tercih ederken şimdi gezmekten daha çok keyif aldığını söyleyen Çağnur Karuserci Konukoğlu, yaz tatillerini Fethiye’de geçirmeyi sevdiklerini belirtiyor.

Tatilde hem eğleniyor hem dinleniyorum

Tatilin kendisi için dinlenmenin yanı sıra yeni yerler keşfetmeyi, eğlenmeyi de ifade ettiğini belirten Dyt. Ecem Bulguroğlu, en çok tercih ettiği tatil bölgesinin ise genellikle Çeşme olduğunu söylüyor.