Yükleniyor...

Kültür & Sanat

Erkan Karalar mutluluğunuzu fotoğraflıyor

Düğününüzü, en özel ve güzel anlarınızı ölümsüzleştiren Erkan Karataş ile düğün sezonunun hemen başında sizin için bir söyleşi gerçekleştirdik. Kendisi bize, stüdyo fotoğraflarıyla başlayan bugün çeşitli fotoğraf platolarına kadar çok geniş bir alanda gerçekleştirilen düğün fotoğrafçılığı hakkında merak edilenleri anlattı.

Balayı rotalarının haklı klasiği: Maldivler

Romantizme yeni bir anlam katacak gün batımları, akıl almaz su altı zenginlikleri ve ödüllü hizmeti ile Constance grubu, Maldivler seyahatinizi mükemmel kılmaya aday. Zeugma Tour, grubun her iki otelini de sizler için derledi.

Koleksiyonerlikle başlayan bir hikâye: GALLERY ANTIKS

HER BİR PARÇASINDA FARKLI YAŞAMLARDAN İZLER BARINDIRAN VE BİRÇOK HİKÂYEYE EV SAHİPİIĞİ YAPAN GALLERY ANTIKS, GEÇMİŞİ GÜNÜMÜZE TAŞIYAN NADİDE, ZARİF VE HER BİRİ BİRBİRİNDEN MUHTEŞEM İŞÇİLİKTE ANTİKALARI İLE GÖZ DOLDURUYOR. HAYALLERİ OLAN GALLERY ANTIKS’İ ANNESİ ENİSE YÜKSEL İLE HENÜZ BİR YIL ÖNCE HAYATA GEÇİRDİKLERİNİ İFADE EDEN İÇ MİMAR İSMAIL YÜKSEL, BU KADAR KISA SÜREDE ANTİKA SEVERLERİN TERCİH ETTİĞİ BİR MARKA OLMAKTAN DUYDUKLARI MEMNUNIYETİ DİLE GETİRİYOR.

Gaziantep’e minnet borçluyuz

‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’, ‘Babamın Kemanı’ gibi ödüllü filmlerin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu ile Suriyeli Lena’nın öyküsünü anlatan filmi Misafir’i ve yönetmenlik serüvenini konuştuk. Filmin hazırlık süreci için 4-5 yıl boyunca Gaziantep de dâhil pek çok ilde araştırma ve gözlem yaptığını anlatan Haznedaroğlu, “Gaziantep çok ağır bir yük taşıyor. Asıl hikayeyi onlar yaşıyorlar. Gaziantep halkına bu konuda minnet borçluyuz” diyor.

İnsanın Anlam Arayışı

20. yüzyılın önde gelen psikiyatrlarından Viktor Frankl, otuzun üzerinde yabancı dile çevrilen ve bütün dünyada 12 milyondan fazla satan İnsanın Anlam Arayışı'nda, kurucusu olduğu logoterapinin ilkelerini, İkinci Dünya Savaşı sırasında bir toplama kampındaki deneyimleri eşliğinde anlatmaktadır.

Dansa Davet

Strasbourg'da açlık ve sefaletin, insanları cinayete sürükleyen bir yokluğun hüküm sürdüğü zamanlarda, ıstırabından aklını yitiren bir kadın, aniden sokaklarda dans etmeye başlar.