Yükleniyor...

Moda

Markamızı büyütmenin gururunu yaşıyoruz

İki kadın girişimcinin moda tutkusuyla hayata geçen bir marka Sterlicya.henna… Eğitimlerini çok farklı alanlarda tamamlayan, farklı sektörlerde çalışan Asena Çolak ve Neslihan Aslan Özeren’in lisede başlayan arkadaşlıkları Sterliçya.henna ile iş ortaklığına dönüşür. İki girişimci kadının büyük özverilerle hayata geçirdiği marka bugün yalnızca Gaziantep değil bölge illerden gelinlerin de düğün öncesinde ilk uğrak yeri durumda.

Hayallerinizdeki gelinlik için doğru adres Güngör Fashion Design

Gaziantep’te gelinlik ve abiyenin önemli adreslerinden Güngör Fashion Design’in kurucusu Güngör Cerenbeli ile 40 yıllık mesleki tecrübenin getirdiği çalışma prensiplerini ve sundukları hizmetleri konuştuk. Yalnızca Gaziantep’e değil bölgeye ve yurt dışına da hizmet verdiklerini söyleyen Güngör Hanım, ‘saygınlığı, kaliteyi ve prestiji’ korumayı ilke edinmiş güçlü bir marka olduklarını söyledi.

En özel günlerinizde yanınızdayız

2024 gelinliklerinde minimalist ve modern tasarımların ön planda olduğunu, ‘zamansız’ kavramının özellik kazandığını belirten tasarımcı Ali Emre, kendi tasarımlarında gösterişli, dramatik ve sofistike çizgileri daha çok sevdiğini söylüyor. Ali Emre aynı zamanda feminen çizgiler, belirgin kıvrımlar, dantel detaylar, vurgulanan omuzlar ve desenlerin oluşturduğu iddialı tasarımların tarzını yansıttığını ifade ediyor.

2024’ün parfümleri

Parfümümüz bir kokudan çok daha fazlasıdır; tarzımıza, karakterimize ve duygu durumumuza dair önemli ipuçları taşır. Siz de 2024 yılında yeni bir hikâye keşfetmek istiyorsanız bunun için etkili bir parfümden daha iyisi düşünülemez.

Özlem Güsar ile 2024 mücevher trendleri

Dünyanın en önemli saat ve mücevher etkinliklerinin daimi davetlisi, lüks marka danışmanı Özlem Güsar, 2024 yılının mücevher trendlerini anlattı.