Yükleniyor...

Röportaj

Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim

Fizyoterapist, basketbol antrenörü ve aynı zamanda spor yöneticisi İbrahim Çetin ile ‘Çocukluk hayalimdi’ dediği, kurucusu olduğu Doğuş Spor Kulübünü konuştuk. Kulüp olarak faaliyetlerinin 365 gün, kesintisiz olarak devam ettiğini belirten Çetin, spor yapmak ve branşlaşarak uzmanlaşmak isteyen, yaş kategorilerine uygun olan tüm sporcu adayı çocuklara kapılarının açık olduğunu söyledi.

Seramik, sabır ve emek isteyen bir sanat

Seramik sanatına 20 yılını vermiş kıymetli bir seramik sanatçısı Emel Bozkurt... Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümünde öğretim elemanı olarak bilgi ve tecrübelerini gelecek nesillere aktaran ve bu sanatın gelişimine katkı sunan Emel Bozkurt ile çalışmalarının yanı sıra geleneksel sanatlarımızdan seramiğin dününü ve bugününü konuştuk.

Mimarinin çocuk mekânlarına etkisi

Son dönemlerde mimarilerde çocukların ön planda tutulduğu tasarımların göze çarptığını söyleyen mimar Gözde Menetlioğlu, çocuk odaklı mimari tasarımlarda çocuk sağlığı ve güvenliğinin ön planda tutulması gerektiğini ifade ediyor.

Can dostlara sınırsız hizmet

Tayfun Sakıcı ve Tuğba Tuzlu Aslan’ın hayata geçirdiği Park Petpoint Tuğba, evcil dostlarınızı bırakacağınız bir merkezden çok daha ötesi. Bünyesinde Pet Otel-Pansiyon, Pet Shop, Pet Kreş ve bir de Pet Kafe bulunan merkez, 6,5 dönüm yeşil alan üzerine kurulu doğal ortamı ve sunduğu imkânlarla dikkat çekiyor.

Kendim olmaktan hiç çekinmedim

Bu ay kapak konuğumuz Pa’spoInt İyi Yaşam Merkezinin kurucularından Pınar Erdem. Kendini, “Özgür ruhlu, hayat enerjisi yüksek, cesur, fikirlerini ve haklarını ifade edebilen, kendi olmaktan çekinmeyen” ifadeleriyle tanımlayan Pınar Erdem ile ailesini, ilgi alanlarını, görev yaptığı STK’ları konuştuk. Dergimize konuk olan ve sorularımızı samimiyetle yanıtlayan Pınar Hanıma Cemiyet ekibi olarak teşekkür ediyoruz…

Eczacınız en yakın sağlık danışmanınızdır

İnsanların hayatına dokunmaktan ve şifaya aracılık etmekten keyif aldığını belirten Eczacı Nur Karapınar, “İyileştirirken iyileşmeye olan inancım, yaşama geliş amacımı gerçekleştiriyor olmanın yarattığı coşku ve neşe benim için bu mesleğin en vazgeçilmez tarafı” diyor…