Yükleniyor...

Röportaj

Evliliğimizin temeli sevgi ve saygı

Bu ay kapak konuklarımız başarılı iş ve sosyal yaşamlarıyla yakından tanıdığımız Ece - Metin Tepe çifti. GAMER Arabuluculuk Merkezinin kurucularından avukat Ece Tepe ile aile şirketleri olan Pakten’de yönetim kurulu üyesi olan Metin Tepe söyleşimizde çift olarak ortak felsefelerinin her türlü canlıya ve yaşam şekline saygı duymak olduğunun altını çiziyorlar. Ece Hanım evliliklerinin olmazsa olmazlarını, ‘Saygı, sevgi ve empati’ olarak açıklarken Metin Bey ise güven, saygı ve sevginin yanı sıra ‘duygudaşlığı oluşturabilmek ve korumanın’ önemini belirtiyor. Güler yüzlü ve içten bir karşılaşmayla evlerinin kapılarını bize açan Tepe çiftine Cemiyet ekibi olarak teşekkür ediyoruz.

Konseptiyle, lezzetleriyle farklı ve özel bir mekan BOSY Chef’s

BOSY Chef’s Restoran Satış Müdürü Asuman Göğüş ile kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan BOSY Chef’s markasının konseptini, sunduğu ayrıcalıkları, lezzetlerini ve ileriye yönelik hedeflerini konuştuk. Gastronomi şehri Gaziantep’teki dünya mutfağı boşluğunu dolduracaklarını ifade eden Göğüş, BOSY Chef’s’in misafirlerinin sevdikleriyle birlikte güzel vakit geçirebilecekleri özel bir mekân olduğunu söyledi.

Atölye Mom&Kids çocukların dünyasını renklendiriyor

Kısa bir süre önce anne çocuk kafe konseptiyle hizmet vermeye başlayan Atölye Mom&Kids, çocukların keşif ve hayal güçlerini kullanabilmelerine imkan tanıyan alanlarda akranları ile sosyalleşmelerine ve aynı zamanda aileleriyle keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlayan çok nezih bir mekan.

İbrahim Arı Koleji 2024-2025 eğitim öğretim yılı başlıyor

İbrahim Arı Kolejinin 2024-2025 eğitim öğretim yılında açıldığını söyleyen İbrahim Arı Okulları Kurucusu İbrahim Arı, Türkiye’nin ve Gaziantep’in eğitim kalitesini yükseltmek hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Karkamış Antik Kenti'nin cazibesini artıracak proje

Karkamış Antik Kenti kazı alanının arkeolojik alana zarar vermeden gerçekleştirilen çatı sisteminin mimarlığını yürüten mimar Ceren Uğurluer, 4 yıl süren projenin tasarım ve uygulama aşamalarını Cemiyet’e anlattı. Uğurluer, bu proje ile birlikte önemli bir arkeolojik alan olan Karkamış Antik Kenti'nin daha yoğun bir gündem yaratacağını söyledi.

Anılarınızı özel kılmak için SedAteiIer

7 yıl önce faaliyet göstermeye başlayan ve bu süreçte birbirinden özel ve farklı organizasyonlara imza atan SedAtelier markasının kurucusu Seda Nakıboğlu ile sundukları hizmetleri konuştuk. Organizasyonların her detayını en ince ayrıntısına kadar planladıklarını, anıları özel ve farklı kılmak için titizlikle çalıştıklarını ifade eden Seda Nakıboğlu, neticesinde de, ‘Hayal ettiğimden bile güzel oldu’ cümlelerini sıklıkla duyduklarını söylüyor.