Yükleniyor...

MOST Perde sektöre öncülük etti

25 Ocak 2024

2007 yılında hizmet vermeye başlayan MOST Perde’nin geniş ürün yelpazesiyle her tarza ve her zevke hitap ettiğini ifade eden Elvan Helvacılar, firmanın ikinci şubesi olan MOST Perde Premium’un da bu yıl hizmet vermeye başladığını duyurdu.

İşini severek yaptığını söyleyen Elvan Helvacılar, “Ben içinde çalışma azmi ve aşkıyla doğmuş bir insan olduğuma inanıyorum. Hayatım boyunca çalışmayı çok sevdim ve bunun için fırsatlar yarattım” diyor. Helvacılar, aynı zamanda kadınların ekonomik özgürlüğe sahip olmasının toplumların ilerlemesi için de oldukça önemli olduğuna dikkat çekiyor.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNE SAHİBİZ

MOST Perde’nin 2007 yılında Gaziantep’te hizmet vermeye başladığını söyleyen Elvan Helvacılar, “MOST Perde, açıldığı günden itibaren yenilikleri takip etmiş, sektöre pek çok konuda öncülük etmiştir. Aynı zamanda Gaziantep‘in ilk kartela sistemiyle çalışan mağazasıdır” dedi. 

Sundukları hizmetlerden bahseden Elvan Helvacılar, ürün portföyleri hakkında da şunları anlattı: “Önceliğimiz iç ve dış mekân perdeleri olup döşemelik, kişiye özel yatak örtüsü, runner ve Amerikan servis, kırlent gibi ürünlerde ev, otel, hastane, devlet kurumları, restoran, iş yeri ve ofis tekstilinin büyük bir kısmına hizmet vermekteyiz. MOST Perde olarak biz asla tek tip bir tarza yönelik değiliz. MOST Perde; avangard, spor, bohem, country ve bunun gibi her tarza şıklık katar, çünkü tarzınız ne olursa olsun şıklık asla eskimez.”

BİZ HAYAL SATIYORUZ

Perdenin yaşam alanlarının en önemli unsuru olduğunu söyleyen Elvan Helvacılar, “Müşterilerimizin hayallerini, tarzını anlayıp onları gerçeğe dönüştürüyoruz. Bir ev bütünüyle tasarlandığında perde seçimi en sona bırakılır. Çünkü perde bütünün ta kendisidir. Bu yüzden perde seçiminde öncelikle evi, mobilyaları, kullanılan aksesuarları, kumaşları bilerek hareket etmek gerekiyor. Ve tabii ki müşterimizin evinde, yaşam alanındaki perdeden beklentisini ve ne görmek istediğini öğrenip tasarım süreci ona göre başlatıyoruz” dedi.

RANDEVU SİSTEMİYLE ÇALIŞIYORUZ

İşin teslimi için belli bir süreye ihtiyaçları olduğunu aktaran Elvan Helvacılar, detaylar hakkında şunları söyledi: “Her evin tarzı ve perde seçimi farklı olduğu gibi dikiş ve uygulama süresi de farklı oluyor. İş teslimi için 15-20 gün bizim için yeterli. Ancak gelin evleri için sezonun yoğunluğunu göz önünde bulundurarak ve randevu sistemiyle çalıştığımız için düğünlerine en az 25 gün ya da 1 ay kala bize gelmelerini tavsiye ediyoruz. Aynı süre bebek odaları için de geçerli.”

KİŞİYE ÖZEL TASARIM YAPIYORUZ

Kişiye özel tasarım yaptıklarını dile getiren Elvan Helvacılar, “Çünkü bizim sektörümüz zaten kişiye özel tasarım yapılan, al-sat olmayan bir sektör. Burada dikkat ettiğimiz önemli bir husus da müşterilerimizin evinin, yaşam alanlarının birbiriyle aynı olmaması, bu konuya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

MOST PERDE KALİTE ARAYANLARIN ADRESİ

MOST Perde’nin geniş ürün yelpazesiyle her tarza ve her zevke hitap ettiğini söyleyen Elvan Helvacılar, “Perde bir yandan mahremiyet ihtiyacına cevap verirken bir yandan uygulanacak mekanı tamamlayan ve tarzınızı ortaya koyan bir aksesuardır. Ürün seçimi ne kadar önemliyse ürünün kalitesi, dikiş ve uygulama da bir o kadar önemlidir. Müşteri memnuniyeti bizim için esastır, müşterimizi her anlamda rahat hissettirmek bizim ilk sırada gelen özelliklerimizdendir. Bu yüzden alışveriş yaparken gözü arkada kalmasın isteyen ve alışveriş bitiminde “Evet tam istediğim gibi oldu” cümlesini söyleten bir firma arayanların yeri MOST Perde’dir” dedi.

DANIŞMANLIK HİZMETİ DE VERİYORUZ

MOST Perde olarak yılların tecrübesiyle müşterilerinden güzel geri bildirimler aldıklarını anlatan Elvan Helvacılar, “Müşterilerimizden sektördeki bilgi ve deneyimlerimiz dolayısıyla danışmanlık isteği geliyor elbette. Biz de onların memnuniyeti ve güveni doğrultusunda seve seve bu hizmeti de sunuyoruz” diye konuştu.

HİZMETLERİMİZ GAZİANTEP’LE SINIRLI DEĞİL

Şehir dışına ve yurt dışına da hizmet verdiklerini söyleyen Elvan Helvacılar, “Ürünlerimiz yüz yüze sergilenme bakımından Gaziantep ile sınırlı olsa da hizmetimiz çevre iller ve yurt dışına da uzanıyor. Bir gün önceden randevu alındığı takdirde online görüşme ile yurt dışı ve çevre illerdeki müşterilerimize onların istekleri doğrultusunda sunum yapıyoruz. Dikiş ve uygulama konusunda sunduğumuz hizmetleri, kalitemizi, ürün çeşitliliğimizi ise yaptığımız projeleri paylaştığımız instagram hesabımız MOSTPERDE‘den görmeleri mümkün” dedi.

ÜRÜNLERİMİZİN ORTAK ÖZELLİĞİ KALİTELİ OLMASI

Geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olduklarını belirten Elvan Helvacılar, “Ürün yelpazemizin çok geniş olması nedeniyle genel özellikleri de gruplara ayrılıyor. Kurumsal firmalar (hastane, otel gibi) için yanmazlık sertifikalı ürünlerimiz, rahat kullanım için ütü istemeyen ürünlerimiz, konfor arayanlar için motorlu ürünlerimiz ve bunun gibi birçok başlıkta ürünümüz var. Ancak tüm ürünlerimizin ortak bir özelliği varsa o da kalitesidir” diye konuştu.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ OLMAZSA OLMAZIMIZ

Firma olarak kuruldukları günden bu yana çalışma prensiplerine büyük önem verdiklerini söyleyen Elvan Helvacılar, “Çalışma prensipleri başarıyı getiren en önemli etkenlerden. En etkili çalışma prensibinin ise güne erken başlamak ve düzenli çalışmak olduğuna inananlardanız. Düzenli bir çalışma ortamı ve düzenli bir iş takvimi etkin bir iş süreci sağlar, işlerin karışmasını önler ve zamanı verimle kullanmanıza yardımcı olur. Firmamızın olmazsa olmazı müşteri memnuniyetidir. Aile firması olduğumuz için mottomuz, ”İşte iştir”, iş yerine günlük sohbetler, eve ise iş getirmeyiz” dedi.

KADINLARIN İŞ HAYATINDA OLMASI TOPLUMSAL BİR KONU

Kadınların iş hayatında olmasının önemine değinen Elvan Helvacılar, “Bu bireysel değil toplumsal bir konudur. Bir kadının ekonomik hakka sahip olması, toplumların ilerlemesi için oldukça önemlidir. Başarma azminde olan kadınlar toplumsal üretkenliği attıracaktır. Başöğretmen ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüyle bu soruyu noktalamak istiyorum. “Kadınlarını geride bırakan toplum, geride kalmaya mahkûmdur." diye konuştu.

ÇALIŞMA AZMİYLE DOĞDUĞUMA İNANIYORUM

Çalışmayı çok sevdiğini anlatan Elvan Helvacılar, iş hayatına nasıl adım attığını paylaştı, “Ben içinde çalışma azmi ve aşkıyla doğmuş bir insan olduğuma inanıyorum. Hayatım boyunca çalışmayı çok sevdim ve bunun için fırsatlar yarattım. Tam bir Oğlak burcuyum. Öğrencilik hayatımın yaz tatillerinde bile yaşımdan dolayı annem ve ablalarımdan gizli de olsa muhakkak kendime bir iş bulur, çalışırdım.”

İNSANLARIN YAŞAM ALANLARINA DOKUNMAK KEYİF VERİYOR

Çalışma hayatının zorluklarından ve keyifli yönlerinden de bahseden Elvan Helvacılar, “Hayatın zorlukları olduğu gibi çalışma hayatının zorlukları da elbette var ama ben daima bu zorlukları başarı için bir basamak haline getirip kendi gelişimime bahane olarak kabul ederim. Zorluğu yenmenin benim için üç adımlık yolu vardır; Problemi tanımlamak, sorunu daha küçük parçalara ayırmak ve çözüm odaklı olmak. Çünkü her zorluk size bir deneyim olarak geri döner. Sevdiğiniz işi yapmak ise çalışma hayatınızın en keyifli yanıdır. Her gün yeni insanlarla tanışmak, onların yaşam alanlarına dokunmak ve hayallerini gerçeğe taşımak bizim işimizin keyiflerindendir” dedi.

 

Elvan Helvacılar kimdir?

29 Aralık1981 Gaziantep doğumluyum. Gaziantepli olmaktan gurur duyanlardanım. Her yeni güne erkenden, şükrederek ve mutluluğu seçerek uyanırım. Üç evladım ve eşimle birbirimize saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü, sabrı ve dayanışmayı öğreten bir yaşam anlayışına sahibim. Çünkü önce kendinden başlamanın gücüne inananlardanım. Başkalarından beklediğimiz davranışları önce kendi hayatımıza yaydığımızda her şey daha güzel bir hal alıyor. İçimde kızdığımda beni sakinleştiren, küstüğümde barıştıran, yorulduğumu hissettiğim an koşar adımlarla ayağa kaldıran bir ses var. Her ne kadar bazen bu dilin altındaki niyeti anlamayan insanlarla karşılaşsam da ben yine kendimde kalmayı tercih ediyorum. Eşim, kızım ve çok yakında oğlumla da birlikte uzun süredir perde, dekorasyon ve tekstil işleri yapmaktayız. Bu alanda her türlü ihtiyaca cevap veren firmamızın ikinci şubesi olan MOST Perde Premium’un bu yıl sizlerin hizmetinde olacak olması beni bu senenin en heyecanlandıran konusu. Bu yeni yılın herkese ve bize güzellikler getiren, dualarının kabul olduğu, hayallerinin gerçekleştiği hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller