Yükleniyor...

2023 yılında bizi neler bekliyor?

26 Ocak 2023

2023 yılında hangi burç daha şanslı, hangisinin yüzü daha çok gülecek ya da nelere dikkat etmeliyiz? Bu soruların yanıtını geçtiğimiz ay Gaziantep’e gelen ünlü astrolog Hande Kazanova verdi. İşte ünlü astroloğun 2023 yılına dair tahminleri…

Balık ve yükselen balık: 2023 yılı sizin için çok önemli yıllardan biri olacak. 16 Mayıs’a kadar maddi girişimlerinizde çok başarılı olacaksınız. Beklemediğiniz bir yerden para geldiğini göreceksiniz. 16 Mayıs’tan sonra yakın akrabalarınızın hayatınızda da güzel gelişmeler olacak. 7 Mart itibariyle hayatınız düzene girecek. Kafanızın karışık olduğu, taviz verdiğiniz konuları netliğe kavuşturmalısınız. İşte o zaman hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

 Kova ve yükselen kova: Bu yıl aile ve yuva alanlarında şansı yaşayacaksınız. Aradığınız mutluluğu ve huzuru bulabilirsiniz. Eğitim, öğrenim, yakın çevre ilişkileri ve işlerinde cesur adımlarla konuşulacaksınız. Şansı uzaklarda değil, yanı başınızda bulabilirsiniz. Emlak girişimleri, yer değişiklikleri ve yuva kurma hazırlıkları öne çıkıyor. Maddi yönden öğreneceğiniz çok şey var.

Oğlak ve yükselen oğlak: Bu yıl emlak, arsa gibi girişimler, yerleşimle ilgili alanlarda cesur kararlar alabilirsiniz. Ancak temkini ve güveni elden bırakmayın. Parayla ilgili konularda önemli güçler elde edebilirsiniz. Hayata aşkla bakacak, çocuklarınızın hayatındaki gelişmelere ve size mutluluk veren konulara kendinizi açacaksınız. Risk almayı seveceksiniz ve bu size yarayacak. Aşk, mutluluk, keyif bu yıl sizinle olacak. Bu senenin en keyiflisi siz olacaksınız.

 Yay ve yükselen yay: 16 Mayıs’a kadar aşk hayatınızda cesur adımlar atabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için harekete geçecek bir yıl olabilir, çocuğunuz varsa da şans faktörü çocuğunuzdan yana olacak. 16 Mayıs’tan sonra yeni projeler ve ortamlar için güzel şartlar elde edebilirsiniz. Hayat size fırsatlar sunacak. Sağlığınıza yapacağınız yatırımlar önemli olacak. Ailevi konularda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.

 Akrep ve yükselen akrep: 2022 sizi zorlayan bir yıldı. Bu yıl 16 Mayıs’a kadar iş hayatınızla ilgili hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Sonrasında ikili ilişkilerinizde şans sizden yana olacak. Hukuki alandan yana şansınız da yüksek. Son iki buçuk yıldır ev, aile ve yuvayla ilgili önemli sorumluluk almış, sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi küllerinizden yeniden doğma zamanı. Kendinizi olayların akışına bırakmanız gereken bir dönem.

 Terazi ve yükselen terazi: Evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık konularında çok şanslı olacaksınız. 16 Mayıs’tan sonra iş, hizmet ve sağlık alanlarında önceliklerinizi fark edeceksiniz. İş yükümlülükleriniz artabilir. Bu sene hayatınıza çeki düzen gelmeye başlıyor. Maddi konularda beklentileriniz karşılanabilir, kariyeriniz için yeni bir döneme merhaba diyebilirsiniz.

Başak ve yükselen başak: 16 Mayıs’a kadar para kazançları iyi olabilir bu da evinize olumlu yansıyabilir. Sonrasında yurt dışı seyahatleri, eğitim ön plana çıkıyor. Tanımadığınız insanlarla işbirlikleriniz olabilir. Önemli şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hukuki konular lehinize olacak. Bu yıl ilişki, evlilik konusunda beklentileriniz cevap bulacak. İşinizde, özel hayatınızda iyi şeyler yaşamak istiyorsanız karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin.

Aslan ve yükselen aslan: Bu yıl bol bol seyahat edeceksiniz. Medya alanında bir işiniz varsa kendinizi göstermeniz gibi etkiler çok önemli olabilir. Öğrenmeye açık bir yıl. Kariyerinizde çok hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz. Son dönemde ikili ilişkilerde önemli sorumluluklar üstlenmiş olabilirsiniz, 7 Mart itibariye bu alanda rahatlayacaksınız. Para ile ilgili konularda rahatlayacaksınız. Ruhsal yolculuğunuzun önemli olduğu bir yıl olacak.

Yengeç ve yükselen yengeç: Bu sene kariyerinizde şansınız yüksek. İş hayatınızda çok konuşulacaksınız. 16 Mayıs sonrasında yeni insanlarla tanışabilir, onlarla işbirliği yapabilirsiniz. 5 Mayıs’taki ay tutulması aşk hayatınızda önemli kararları gündeminize getirecek. Hayatınızı iyi planlamanız gereken bir yıl olacak. Parayla ilgili konularda dikkatli olmanız gerekecek. Kasım-Aralık aylarında sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekecek.

İkizler ve yükselen ikizler: Bu yıl çevre değişimlerine hazır olun, bu ev, iş ya da sosyal çevre değişimi olabilir. 16 Mayıs’tan sonra kendinizi sakinleştirmek size iyi gelebilir. Geri planda durmanız gereken her tür işte şans sizinle. Kariyer ve iş fırsatı ön planda olacak. Tutulmalar nerede yanlış yaptığınızı, atmanız gereken adımları fark etmenizi sağlayacak. Sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir, kontrollerinizi aksatmayın.

Koç ve yükselen koç: Hayatınızın önemli bir dönüm noktasındasınız. Şans sizden yana olacak. Hayatınızda tertemiz bir sayfa varmış gibi düşünün, bu sayfaya hayatınızla ilgili hangi atılımları yapmak istiyorsanız bunlar hayatınızda önemli açılımlara sebep olabilir. Bunu bir tohum atma gibi düşünün. İstediğiniz sonuçları alma şansınız çok yüksek. 16 Mayısla birlikte kazançlarınız artacak. Endişe ve kaygılardan uzak durun.

Boğa ve yükselen boğa: Bu sene kendinizi keşfedeceksiniz. 16 Mayıs sonrası neşe, zenginlik ve bolluk gezegeni Jüpiter boğa burcuna geçecek. Hayatınızla ilgili hızlı değişimler devreye girebilir. Fırsatını kolladığınız girişimlerin tam zamanı. Her alanda şanslı olacaksınız. Hayat çevrenizi sizin için yeniden yapılandırıyor. Ev, aile, yuva alanındaki ilişkilere ekstra dikkat edin.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT