Yükleniyor...

2024 yılında Gaziantep’i neler bekliyor?

26 Ocak 2024

Gaziantep’in doğum haritasına bakan ünlü astrolog Hande Kazanova, 2024 yılında ülkemizi ve Gaziantep’e nelerin beklediğini yorumladı. Geçtiğimiz yıl geldiğinde Gaziantep için 5 Şubat tarihine dikkat çeken Hande Kazanova, bu yıl için de tahminlerini anlattı.

Geçtiğimiz sene Gaziantep’in doğum haritasını çıkarttığında 5 Şubat tarihinde bir tetiklenme gördüğünü ifade eden Hande Kazanova, “2022 yılı Aralık ayında Empati Alışveriş Şenliği için Gaziantep’e geldiğimde bunu dile getirdim. Hem Gaziantep hem de bölge için çok zor ve acı bir dönemdi. Son bir buçuk yıldır Boğa ve Akrep üzerindeki tutulmalar deprem, afet, parasal konular gibi alanlarda kendini güvene alma konularını sembolize ediyor. 17 Temmuz itibariyle de konu Koç ve Terazi aksına kayıyor. Bu da savaş ve barışı temsil eder. 21 Ocak’la birlikte bu aks Kova burcuna geçecek. Bu da insan hakları, sivil toplum kuruluşları gibi konuları sembolize ediyor. Hak ve özgürlüklerin dile getirileceği, bilimin, teknolojinin önem kazanacağı, herkesin hakkını elde edeceği bir dönemi işaret ediyor. Özellikle 2025-2026 yılları tüm dünyada çok önemli gelişmeler yaşanacağını, Türkiye için ise bir milat olacağını söyleyebiliriz. Gaziantep için 18 yıllık bir döngü kapanırken yeni bir döngü başlıyor. Yeni yılda çok keyifli gelişmeler olacak Gaziantep için. Tadını çıkarmaya bakın. Önemli değişimler, gelişmeler yaşanacak. Nisan-Mayıs aylarına dikkat kesilin. 2023 yılındaki zorluklar, kaygılar son tutulmadan sonra olmayacak” dedi.

2024 yılında hangi burçları neler bekliyor? Bu soruların yanıtını ünlü astrolog Hande Kazanova verdi. İşte ünlü astroloğun 2024 yılına dair tahminleri…

Girişimci ve kazançlı: Koç

2024 yılında şanslı olduğunuz kadar önemli deneyimler kazandığınız bir sene olacak. Maddi konularda fırsatları en yüksek olan burç siz olacaksınız. 26 Mayıs’a kadar maddi konularda güzel kazançlar elde edebilirsiniz. 29 Nisan’dan sonra maddi konularda sizi kimse tutamayacak. Yılın ikinci yarısında Jüpiter akraba ve kardeşler alanınızda ilerliyor. Büyük mutluluk haberleri alabilirsiniz. Satürn kadersel alanınızda dolaşıyor. Hayatınızda bir tür elemelerin olduğu bir döngü içerisindesiniz. Hayatınızda önemli açılımlar olacak, yaşadığınız zorlukları geride bırakmasını başaracaksınız. Maddi konulardaki inişli çıkışlı durumunuz 2018 yılından bu yana devrede. 21 Nisan’ı bir kenara not edin. Aniden bir şeyin sahibi olabilir ya da elinize hızlı bir şekilde para geçebilir. 18 Mayıs’tan sonrası sizin için önemli şansları barındırıyor. Eğer doğum tarihiniz 5-11 Nisan aralığındaysa bu seneyi unutamayacaksınız. 18 Eylül’deki tutulmayla birlikte sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekecek. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Beslenme şeklinizi ve alışkanlıklarınızı gözden geçirmekte fayda var.

Yılın şanslısı ve verimlisi: Boğa

Jüpiter Boğa burcunda hareket ediyor, 26 Mayıs’a kadar hayatınızda ve kendinizde şansı hissedecek tek burçsunuz. Şansın ve fırsatların ayağınıza gelmesini beklemeyin, yapmak istediklerinizi hayata geçirmek için en uygun dönem. 21 Nisan’ı bir kenara not edin. Hem meslek hayatınızla hem de ailevi konularda beklenmedik şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Attığınız adımların maddi karşılığını da ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. Ocak-Ağustos ayları arasında işlerinizi büyütme potansiyeline sahip olacaksınız. 20 Ağustos-25 Aralık tarihlerinde parayla ilgili konularda durma ve işlerin yavaşlama enerjisi devreye girebilir. Bazı arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyarken bazı insanları da hayatınıza alıyorsunuz. Bu arkadaşlıklar kalıcı olabilir ve onlarla güzel işler peşinde koşabilirsiniz. 8 Nisan’daki tutulma kadersel alanınızda devreye girecek. Yurt dışı bağlantılı işleriniz önem kazanacak. Özellikle ikili ilişkilerde Kasım ayı sizin için önemli olacak.  Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle beraber ev, aile ve yuva alanlarınızda olumlu enerjiler olabilir. Sağlığınıza gereken özeni gösterin. 26 Eylül sonrası kontrollerinizi yaptırmak, beslenme ve sağlık adına önemli adımlar atmak için harekete geçebilirsiniz.

Yılın en ballısı: İkizler

Adeta sırtınızda bir melek varmış gibi korunuyor olacaksınız. 26 Mayıs itibariyle bu yılın en şanslı burcu olarak karşımıza siz çıkıyorsunuz. Bir sonraki yılın ortalarına kadar şans faktörünü arkanıza alabilirsiniz. Ancak hala dikkatli olmanız gereken noktalar da var. Satürn meslek ve kariyer alanlarınızda ilerliyor. 7 yıl önce başlattığınız işlerin karşılığını bu dönem alma potansiyeliniz yüksek. 21 Nisan’a dikkat edin. Beklenmeyen yerlerden göreceğiniz önemli şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu sene hem sağlığınız hem kişisel hem de işle ilgili konularda önemli adımlar atacak ve bu adımları görmezden gelemeyeceksiniz. 2024 yılında yeni ortamlara gireceksiniz, aşk kapınızı bu sosyal alanlarda çalabilir. 8 Nisan’daki tutulmayla birlikte cesaretle hareket edeceksiniz, kafanızdaki planları devreye sokabilirsiniz. 5 Ağustos itibariyle ev, aile konularında yeni kararlar alabilirsiniz. 6 Haziran’daki yeni ay sizin yeni ayınız. Bu sene yılın ikinci yarısında şansınızın yüksek olduğunu göreceksiniz. İşle ilgili konularda ne kadar gerçekçi olursanız bu attığınız adımların karşılığını alırsınız.

Yılın en değişeni: Yengeç

2024 yılının 26 Mayıs’ına kadar sosyal çevreniz çok hareketli olacak. Aktiviteler, davetler, organizasyonlarda bolca bulunacaksınız. Maddi konularda da güzel gelişmeler yaşayacaksınız, çalıştıklarınızın karşılığını fazlasıyla elde edeceksiniz. 21 Nisan’ı bir kenara not etmenizi öneririm. Bu tarihte önemli bir iş fırsatı ve size getireceği maddi konular yüzünüzü güldürebilir. 26 Mayıs’tan sonra bir sonraki yılın Mayıs ayın kadar hayatın sizi koruyup kolladığını hissedeceksiniz. Eğitim, hukuki davalar, ticari faaliyetler anlamında kalıcı adımlar karşınızda olacak. Elbette ki tutulmalarınız var. Tutulma sizi ev, aile ve kariyer alanlarınızda etkileyecek. Yuvanızla ilgili önemli kararlarınız olacak. Bu sene kariyerinize ve meslek hayatınıza daha fazla kendinizi vermeniz gerekecek. 18 Eylül’deki ay tutulması yurt dışı işler, seyahatler, eğitimler gibi konularda önemli kararlar vermenize neden olacak. 22 Haziran’daki dolunayla birlikte ilişkinizle ilgili önemli kararlar almak isteyeceksiniz. Bu sene Jüpiter sizi her konuda koruyacak ve yollayacak. 2-26 Kasım arası sağlığınızı gözden geçirip kontrollerinizi yaptırmalısınız.

Fırsatlı ve vazgeçilmez: Aslan

Bu yıl kariyer ve meslek alanında en şanslı burç sizsiniz. 26 Mayıs’a kadar Jüpiter bu noktalarda sizi destekleyecek. 19 Nisan’dan sonrası sizin için fazlasıyla hızlı geçebilir. Yılın ikinci yarısından sonra sosyal çevrenizde farklılıklar olacak, yeni insanlar tanıyacak, yeni ortamlara gireceksiniz. Hayata geçirmek isteyeceğiniz önemli bir proje için 26 Mayıs sonrası önemli. Ağustos ayında çok güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İşiniz, mesleğiniz, toplumdaki yeriniz, anneniz ve aileniz ile ilgili de şans sizinle. Satürn sizin müşterek para alanınızda hareket etmeye başlayacak. Bir buçuk yıl boyunca mümkün olduğunca ödemelerinize dikkat etmenizde fayda var. Daha dikkatli olarak yaşadığınız sıkıntıları atlatabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde ev, aile ve yuva konularınız önemli değişim ve dönüşüm karşınıza gelebilir. Seyahatler, gelecek planları, eğitim, hukuki konular 7 Aralık sonrası sizi zorlayabilir. Bu alanlardaki girişimlerinizle ilgili istediğiniz sonucu almakta zorlanabilirsiniz. 11 Temmuz’dan sonra çok hareketleneceksiniz. 4 Ağustos’taki yeni ay sizin yeni ayınız. Hayatınızla ilgili kararlar için bu dönem önemli olabilir. Bu sene tanımadığınız insanlardan güçlü etkiler alacaksınız. Karşınıza bir seyahat ya da yurt dışı ile ilgili bir fırsat gelirse şanslı olacaksınız. Sağlıkla ilgili 15 Aralık tarihine dikkat edin.

Yılın en gezenti ve kariyerlisi: Başak

Jüpiter bu sene seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler ve ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda ilerleyecek. Karşınıza çok güzel fırsatlar çıkacak. 26 Mayıs’tan sonra kariyerde ve meslekte en şanslı burç sizsiniz. Evliliğe adım atma, annenizle ilgili konularla ilgilenme, mesleğinizde ilerleme konusunda şanslı fırsatlar yüzünüze gülebilir. 20 Ağustos-25 Aralık tarihleri arasına dikkat etmenizde fayda var. İkili ilişkilerde, özel hayatınızda ve ailevi konularda bu tarihlere dikkat edin. Eskiden insanlarla daha fazla vakit geçirmek isterken şimdi sizi gerçekten anlayan insanlarla vakit geçirmek, kalıcı ilişkilerin peşinden koşmak istiyor olabilirsiniz. Mart ayı ve 28-29 Şubat tarihleri çok önemli. Bu sene tutulmalar sizin paralelinizde oluşacak. 29 Mart’taki ay tutulması cebinize bir para girmesine sebep olacak. 2 Ekim’deki güneş tutulması maddi konularda önemli adımları hızlandıracak. Ne yaparsam yapayım parasal konularda kendimi güvende hissedemiyorum gibi düşünceler bu sene size hata yaptırabilir. Rahatlayın çünkü para konusunda sıkıntınız olmayacak. 3 Eylül sizin yeni ayınız. Yeni girişimler başlangıçlar devreye girerken 18 Eylül’deki ay tutulması da ilişkilerle ilgili önemli kararları gündeme getirecek. 7 Aralık sonrasına dikkat edin, girişimler konusunda çok da destekli olmayacaksınız. 4 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında sağlığınıza her zamankinden daha fazla önem verin.

Yılın en gelişimcisi: Terazi

26 Mayıs’a kadar müşterek para alanlarınızda güzel etkileşimlere sahipsiniz. Maddi konularda sıkıntınız olmayacak. Bu dönem, sağlıkla ilgili konularda da sizi koruyacak. Bu sene ilişkilerle ilerlemeniz gerekiyor, güvenin ve cesur kararlar almaktan korkmayın. Kararsızlıklarınızdan mümkün olduğunca geri durmalısınız. Her işinizde çok daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. 25 Mart’ta sizin burcunuzla ilgili bir tutulma var ki bu sağlıkla ilgili konuları karşınıza getirecek. Sağlığınıza gereken özeni gösterin. 25 Mayıs’tan sonra seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılar ve hukuk alanlarınızda Jüpiter ilerlemeye başlayacak. Satürn Mart 2023’den bu yana iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda ilerliyor. Plüton aşk evinize geçecek. Evliliğe dair önemli adımlar atacaksınız. 2 Ekim’de bir tutulma var, bu tutulma sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu tarihe yakın bir tarihte doğduysanız bu seneyi unutamayacaksınız. Hayatınızda hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Hayatınızı ilgilendirecek önemli kararları devreye alabilirsiniz. Buna yer değiştirmek, evlenmek, farklı bir işe geçmeyi de dâhil edebilirsiniz. 

Yılın en popüleri: Akrep

Bu yıl ikili ilişkiden ve aşktan yana şansınız kuvvetli. Ortaklaşa atılacak iş faaliyetlerinde yüzünüzü güldürecek önemli anlaşmalar devreye girebilir. 21 Nisan’ı bir kenara not edin, önemli bir işbirliği ya da evlilikle ilgili önemli bir karar alacaksınız. Yargı eşitliği ve hukuki alanda güzel, şanslı, hızlı, yenilikçi adımlar karşınıza gelecek. 26 Mayıs’tan sonraki süreç para konusunda sizi destekleyecek. Bu sene iki tarihe dikkat etmeniz gerekecek. Borsa yatırımı yapıyorsanız ya da herhangi bir emtia yatırımınız varsa 20 Ağustos – 25 Aralık tarihleri sizi desteklemeyen tarihler. Bu süreçte riskli girişimlerde bulunmayın. Satürn Balık burcunda ilerlerken sizin güneşinizde olumlu adımlar atacak. Hayatı çok ciddiye almanız hayattan keyif almanızı engelliyor. 25 Marttaki tutulma kadersel olanı karşınıza getirecek. Bazı şeylerin farkına varabilirsiniz. 2 Ekim’den sonra yurt dışına gitme arzusunda olabilirsiniz. 8 Nisan’da önemli bir tutulma var, iş, hizmet ve sağlık alanlarında gerçekleşecek. İş hayatınızla ilgili şifalanması gereken bir konu varsa bu tutulmayla birlikte hız kazanacak. Siz bile kendinize inanamayacaksınız, hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz. 17 Ekim’le birlikte para kazançlarınız hızlanıyor görünüyor. Ruh halinizi kuvvetlendirmeyi ihmal etmeyin. Olayları çok fazla takmazsanız 2024 yılından güzel bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Çalışkan ve cazibeli: Yay

İş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda şanslı etkilere sahip olacaksınız. Çalışma koşullarınızın güzelleşmesi ile ilgili koşullar oluşacak. Nisan sonu ve Mayıs ayı işinizle ilgili güzel gelişmeler olabilir. 22 Nisan’dan sonra ikili ilişkiler ve özel hayat alanlarınız aydınlanmaya başlıyor. 2025 yaz aylarına kadar ikili ilişkilere daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Sosyalleşme ve iş birlikleri ile ilgili alanınız destekli olabilir. Evli yaylar bu dönem eşlerinden yana şans faktörünün karşılarına geldiğini görebilirler. Aile büyüklerinizin önemli sorumlulukları devreye girmiş olabilir. Ev ortamlarında kendinizi mutsuz ve sıkılgan hissedebilirsiniz, her şey üstünüze üstünüze geliyor olabilir. Yuva, ev, aile alanlarınızda önemli sorumluluklarla yolunuza ilerleyeceksiniz. 2012 yılından bu yana görmediğiniz, hasıraltı ettiğiniz olaylarla şimdi yüzleşiyorsunuz. Bu dönem şartları zorlamayın ve sağlığınıza mümkün olduğunca özen gösterin. Arkadaşlarınızla ilgili hassas kararlar verebilirsiniz. Sanatsal ve kreatif işlerde güzel gelişmeler olabilir. 1 Aralık sizin yeni ayınız, daha önceden konuştuğunuz bazı işleri devreye alacağınız bir süreç.

Yılın en keyiflisi: Oğlak

26 Mayıs’a kadar Jüpiter aşk evinizde hareket ediyor. Oğlak, işini sağlama almayı seven bir burç. Huzur onlar için önemlidir. Bu yıl çocuklarla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Bu sene hayatın tadını çıkartmak sizin için önemli olacak. Borsada yatırım yapıyorsanız 21 Nisan için hızlı gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Şans oyunları gibi beklenmedik durumlardan yana da şanslı olacaksınız. 18-21 Mayıs da bu anlamda sizin için önemli bir tarih. Sağlıkla ilgili alanda şans sizinle olacak, kilo almaya da meyilli olabilirsiniz. Plüton 20 Ocak itibariyle para evinize girecek. Önümüzdeki dönem parayla ilgili önemli değişim ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bu sene kariyerinizden ziyade ev ve aile hayatınıza daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir. Önce şifalanacaksınız sonrasında işlerin çok hızlanması devreye girebilir. Nisan’dan sonraki süreç bu anlamda güzel fırsatları yaratabilir. 18 Eylül’deki ay tutulması yakın çevrenizdeki insanlar için duygusal kararları ön plana çıkarabilir. 11 Ocak’taki ay sizin yeni ayınız ve sizin için çok önemli. Önemli girişimlerinizi bu tarihle birlikte başlatın. Bu sene sizin burcunuzda iki tane dolunay olacak, o tarihlerde sağlığınıza dikkat edin. 22 Haziran- 21 Temmuz sağlığınız, ikili ilişkiler ve hayatınıza dair önemli kararlar gündeme gelebilir. 4 Eylül’le birlikte hareketli bir döneme gireceksiniz.

Yılın en fırsatlısı: Kova

Jüpiter ev, aile ve yuva alanlarında size önemli fırsatlar sunacak. Bir mülk sahibi olma konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. 21 Nisan itibariyle hanenizde önemli değişimler olabilir. 26 Mayıs’tan sonra Jüpiter sizin aşk hayatınızda dolaşacak. 20 Ağustos – 24 Aralık tarihleri finans konularda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, dikkat edin. Maddi konularda daha temkinli hareket etmelisiniz. Her zaman çok rahat kazandığınız para getirisi biraz zorlaşabilir. Hayalperest olduğunuz noktaları göreceksiniz. Güvende olmanın para sahibi olmak anlamına gelmediğini fark edeceksiniz. 21 Ocak’tan itibaren hayatınızda önemli dönüşümlerin devreye girdiğini göreceksiniz. Maddi konularda dikkat etmeniz gereken konular 18 Eylül’le birlikte önünüze daha farklı bir kapının açılmasını, yeni gelişmeleri karşınıza getirebilir. 10 Şubat sizin yeni ayınız, o tarihle birlikte hayatınızda yeni açılımlar devreye girebilir. 23 Mayıs’tan sonra aşka yelken açacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmekte fayda var. 2024 yılında her konuda destekli olacaksınız, sadece parasal konulara dikkat etmeniz gerekecek.

Yılın en girişimcisi: Balık

26 Mayıs’a kadar iletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, ulaşım, eğitim, sosyal medya gibi alanlarda şans ve fırsatlarınız kuvvetli. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında 21 Nisan itibariyle hızlı gelişmelerin olduğunu görebilirsiniz. 26 Mayıs’tan sonra Jüpiter ev, aile ve yuva konularında şanslı etkilerini sizin için dağıtmaya başlayacak. Bir yıl boyunca hanenizde önemli fırsatlar karşınıza gelebilir. Emlak, alım-satımla ilgili işleriniz varsa bunlardan yana şanslı bir yıl olacak. Aile hayatınızla ilgili halledilmesi gereken meseleler 26 Mayıs sonrası devreye girecek. Kararsız olduğunuz için size vereceğim tarihlerde önemli kararlar vermeyin; 20 Ağustos civarı ve 25 Aralık civarı girişimlerinizin engellendiğini, hayatınız ve evinizle ilgili konularda zorlandığını görebilirsiniz. Bu dönem babanızın işiyle ilgili konularda zorlanmalar devreye girebilir. Satürn size olumlu sorumluluklar yüklüyor. Hayatınızın kontrolünü elinize alıyor yeniden yapılandırıyorsunuz. Dikkatli davranmanızda fayda var. Çok hayalperestseniz Satürn’ün bu geçişi sizi hayalleriniz konusunda biraz yorabilir. Ama o hayallerinizi gerçeğe dönüştürme konusunda da Satürn size gerekli sinyalleri verecek. Düşüyorsanız amaç yerden kalkmak değil neden düştüğünüzü bulmak olmalı. Maddi konularda hızlı adımlar devreye girebilir. Cebinize güzel paralar geçebilir. 18 Eylül’deki ay tutulmasıyla birlikte sağlığınız önem kazanıyor. 24 Şubat’taki dolunay ikili ilişkilerde verilecek önemli kararları karşınıza getirebilir. Sağlığınıza her zamankinden fazla önem gösterin.

 

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT