Yükleniyor...

Ayşen Zamanpur girişimci kadınlarla buluştu

25 Kasım 2022

Silk and Cashmere markasının kurucusu Ayşen Zamanpur, Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) ve Kadın Girişimci Destek Merkezi (KAGİDEM)’in davetlisi olarak geldiği Gaziantep’te girişimci iş kadınlarıyla buluştu.

GİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Gamze Aşnük ve KAGİDEM Genel Koordinatör Nihal Sabak’ın moderatörlüğünde Şehitkâmil Kültür Merkezinde düzenlenen ‘Bir Girişimcinin Tutku ve Direniş Öyküsü’ adlı söyleşide iş kadınlarıyla bir araya gelen Ayşen Zamanpur, girişimcilik ve markalaşma konusundaki deneyimlerini paylaştı. Başarılı iş kadını Zamanpur, etkinlik sonrasında ödüllü kitabı ‘Diren Keçi’ yi okurları için imzaladı.

Konuşmasında, tutkuyla ve heyecanla yapılan her işin başarıya ulaştığına dikkat çeken Ayşen Zamanpur, “İlk olarak güzel bir düş kurmak, ardından o düşü güzel bir fikre dönüştürmek, projelendirmek ve gerçekleştirmek için çaba göstermek çok önemli. Bana, ‘Hayatta en çok ne yaptınız’ diye sorsanız direndim ve ayakta kalma savaşı verdim diyebilirim. Ben bu markaya hep inandım ve mücadele ettim” diye konuştu.

GİKAD Başkanı Gamze Aşnük konuşmasında iş dünyasındaki başarı hikayelerinin, tecrübe ve deneyimlerin ilham verici olduğuna vurgu yaparak, girişimci kadınların desteklenmesi adına yaptıkları çalışmaları anlattı.  Aşnük, “AB projeleri yapıyoruz. 1000 kadına girişimcilik ve liderlik eğitimi verdik. Üniversite okuyan genç kızlarımız için seminer düzenledik. 150 kadın girişimciye KOSGEB desteği verdik. Önümüzdeki günlerde de GİKAD Akademiyi kurmayı planlıyoruz’’ dedi.

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaş
C. BİLGİN YILDIRIM