Yükleniyor...

Bartık çiftinden ‘Yaza merhaba’ partisi

16 Ağustos 2024

Yasemin-Eyüp Bartık çifti, bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri ‘Yaza merhaba’ partisinde dostlarını ağırladı. Partiye cemiyet ve iş dünyasından pek çok davetli katıldı.

Geçtiğimiz yıl misafirlerini ‘Yaza merhaba’ partisinde ağırlayan Yasemin-Eyüp Bartık çifti, misafirlerinden gelen yoğun istek üzerine bu yıl da muhteşem bir partiye ev sahipliği yaptı. Çiftin evlerinin bahçesinde gerçekleşen davete katılan misafirler keyifli bir akşam geçirdi.

Geçen yıl geçirilen zor günlerin ardından dostları için ‘Yaza merhaba’ partisi düzenleyen Yasemin-Eyüp Bartık çifti, keyifli geçen partilerini gelen istek üzerine geleneksel olarak sürdüreceklerini söylediler. Yazın gelişini dostlarıyla birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden çift, davetlilere katılımlarından dolayı tek tek teşekkür ettiler.

Gecede sahne alan ve sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı Gökhan Tepe, Bartık çiftine bu güzel gece için teşekkürlerini sunarken davetliler Gökhan Tepe’nin şahane performansı ile keyifli dakikalar yaşadılar.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller