Yükleniyor...

Beko Kozmos ikinci yılını kutladı

10 Eylül 2024

Güneydoğu’nun ilk ve tek kadın beyaz eşya bayisi Beko Kozmos ikinci yılını kutladı.

İki gün süren etkinlikte misafirler çarkıfelek çevirerek sürpriz hediyeler kazandı. Ayrıca Beko Kozmos’un instagram takipçileri için çekiliş yapıldı.

Beko Kozmos mağaza sahibi Yeşim Banak, “Beko markalı beyaz eşya ve elektronik ürünleri Avrupa’da ve tüm dünyada lider. Bu sebeple böyle bir konsept mağazanın Gaziantep’te bulunması çok önemli. Beyaz eşya ve küçük ev aletlerinin kullanıcısı genellikle kadınlar, bu nedenle de bu alanda en iyi hizmetin yine bir kadın tarafından hayata geçirilen beyaz eşya mağazası tarafından verilebileceğine inanıyorum” dedi.

Çalışanlarımızı da kadınlardan seçiyoruz

Banak, perakende sektöründeki dijital değişime de işaret ederek, ‘Hem Beko ürünlerinin teknolojiyi şıklık ve sağlamlıkla birleştirmesi hem de değişen dünyada bunu bizim sosyal medya platformları ile duyurmamız işimizin önemli bir parçası. İnstagram hesabımız olan “gaziantepbekokozmos”  müşterilerimizle en etkin iletişim aracımızdır,” dedi.

25 yıl özel sektörde beyaz yakalı bir mühendis olarak çalıştım. Ardından kitap yazma hayalimi gerçekleştirdim. “Kartaca” adında tarihi fantastik bir dönem romanım var. Ayrıca içinde öykülerimin yer aldığı üç tane kitabım bulunuyor. İki sene önce Koç Holding bünyesindeki Beko markasının bayiliğini aldım. Halen İbrahimli Anneler Parkı civarındaki mağazamızda Gazianteplilere hizmet vermekteyiz. Başarımızın temeli çalışanlarımızın ve mağazamıza gelen herkesin Beko Kozmos ailesine dahil olduğunu hissetmesi, güven duymasıdır.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller