Yükleniyor...

Bölgenin ilk ve tek Smeg Store mağazasıyız

13 Eylül 2023

Geniş ürün yelpazesiyle Gaziantep’te hizmet veren Smeg Store Mağazasının sahibi girişimci iş kadını Çiğdem Çokal ile sıra dışı tasarımlarıyla teknolojiye tarz kazandıran Smeg’i konuştuk.

Çiğdem Çokal, Türkiye'nin en geniş ürün segmentine sahip olan smeg'in bölgenin ilk ve tek store mağazasını gaziantep'e kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Renk, tasarım ve teknolojinin muhteşem bir uyumla kaliteye dönüştüğü dünyaca ünlü elektrikli ev aletleri markası Smeg’i eşi Eray Çokal ile birlikte Gaziantep’e kazandıran Çiğdem Çokal, “Müşterilerimizin geniş ürün yelpazesi sayesinde Smeg’in tüm tasarımlarını bir arada görme, bilgi alma, deneyimleme şansları oluyor” dedi.  

Kadınların iş hayatında olması gerektiğine inanan Çiğdem Hanım, “Kadınlar her zaman üretmeli. Ev, aile, iş… Kadınların elinin değdiği her şey mükemmel oluyor” diye de ekledi… 

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNE SAHİBİZ 

Geniş ürün yelpazesiyle sadece Gaziantep değil Türkiye’nin de en büyük ve en geniş ürün segmentine sahip olduklarını belirten Çiğdem Hanım, “Mağazamızı hayata geçirmekteki amacımız, müşterilerimize lüks ürün segmentinde her zaman gördükleri ürünlere burada dokunarak alma fırsatı sunmaktı. Ürünlerimizi katalog veya dergilerden seçerek değil de mağazamızda görerek, beğenerek almalarını istedik” dedi.  

MART AYINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADIK 

Smeg Store mağazasının 2023 yılının Mart ayında hizmet vermeye başladığını ifade eden Çiğdem Hanım, “Aslında mağazamızı bu yılın Şubat ayında açmayı planlıyorduk ancak yaşadığımız deprem felaketinden ve ülkece yaşadığımız büyük üzüntüden dolayı bu süreci kısa bir süre erteledik. Mart ayında açılma kararımız da tamamen psikolojikti, depremin yaralarını bir an önce sarabilmek adına bir an önce faaliyete geçmeye karar verdik ve hizmet vermeye başladık” diye konuştu.   

HAYATI ARTIK ERTELEMEYECEĞİM! 

Çiğdem Hanım, deprem felaketinin yaşandığı günlerde duygulandıran bir olay yaşadıklarını anlatan: “Açılışımızın ilk haftasıydı, Adıyaman’dan bir müşterimiz bize ulaştı. Yeni açıldığımız ve afet bölgesinde olduğumuz için destek olmak istediğini söyledi. Oysa kendisi de evini kaybetmişti ve konteyner kentte yaşıyordu. Deprem öncesi almakta kararsız olduğu Smeg ürünlerinin siparişini vermek istedi. Bizleri en çok etkileyen cümlesi de, “hayatı artık ertelemeyeceğim’’ olmuştu.” 

ÜRÜNLERİMİZİ FARKLI KONSEPTLERDE SUNUYORUZ 

Smeg’in tüm ürün gruplarını tek çatı altında sunduklarını söyleyen Çiğdem Hanım, “Mağazamıza gelen müşterilerimizin akıllarında belirli ürün gruplarının olduğunu gördük. Store mağazamızda Modern -Retro ve Smeg Classic serilerini aynı anda deneyimlediklerinde ihtiyaçlarının hepsini aynı yerde karşılama imkanları oldu. Üstelik mağazamızdaki geniş ürün yelpazesi ile tüm ürünlerimizi farklı konseptlerle birleştirerek detaylı bilgilendirme yapıyor olmamız da müşterilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı” diyerek tüm ürünleri müşterilerinin deneyimine sunduklarını anlattı.  

KEYİF ALACAĞINIZ WORKSHOP’LAR DÜZENLEYECEĞİZ 

Mağazada etkinlik, workshop gibi etkinler gerçekleştirmeyi planladıklarını söyleyen Çiğdem Hanım, “Bu yıl sezon başlangıcı ile öncelikle bir açılış planlıyoruz. Sonrasında da Smeg merkez ile organize olarak tüketicilere Smeg teknolojilerini anlatabileceğimiz etkinlikler planlıyoruz. Yakın zamanda canlı mutfağımızda firmamızın bünyesinde çalışmakta olan masterchefimiz Sedef Hanımın katkıları ile workshoplar düzenlenecek. Workshopa gelen misafirlerimiz cihazlarımızı daha yakından tanıma imkanı bulacak, ürünlerimizin farklı özellikleriyle neler yapacaklarını deneyimleyecekler” dedi. 

ÜRÜNLERİ DENEYİMLEME İMKÂNI SUNUYORUZ 

Smeg Store mağazasının diğer Smeg bayilerinden farkını anlatan Çiğdem Çokal, “Smeg Store mağazalarında başka ürün gruplarının satışı yapılmadığından dolayı tek ilgi alanımız kendi sattığımız ürünler. Dolayısıyla alışveriş öncesi ve sonrasındaki müşterilerimizin sorularına titizlikle cevap verme imkanımız oluyor. Aynı zamanda geniş ürün yelpazesi sayesinde Smeg’in tüm tasarımlarını ve teknolojileri bir arada görme şansları oluyor” diyerek müşterilerine detaylı bilgilendirme ve ürünleri deneyimleme imkanı da sunduklarını dile getiriyor. 

SMEG BİZİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI 

Çiğdem Hanım, Smeg Store mağazası açmalarının hikâyesini paylaştı: “Eşimle birlikte zevk alabileceğimiz, öğrenebileceğimiz ve seveceğimiz bir iş yeri kurmayı hayal ettik. Smeg markasını araştırmaya başladığımızda İstanbul’daki info mağazamızda ürünleri inceleme imkânımız oldu. Smeg’in renkli dünyası, teknoloji ve tasarımı buluşturmuş olması bizi kendine hayran bıraktı. Bu kadar güzel ürünlerin Gaziantep’te de geniş ürün yelpazesi ile sergilenmesi gerektiği karar verdik.” 

İş hayatıyla ilgili geleceğe dönük planlarından da bahseden Çiğdem Hanım, “Smeg Store mağazamızı herkesin görmesini ve deneyimlenmesini istiyoruz. Bu markanın ne kadar güçlü olduğunu herkese ulaştırmak en büyük hedefimiz” dedi. 

SMEG STORE MAĞAZA KONSEPTİ  

Her Smeg Store mağazasının kendi tasarımını yarattığını anlatan Çiğdem Hanım, “Tasarım ve uygulama konusunda mimarımız Erengül Çelebi'nin destekleriyle ortaya bu güzel mağaza çıkmış oldu” diye konuştu.  

GÜVEN VE DİSİPLİN OLMAZSA OLMAZIM 

Çiğdem Hanım, iş hayatındaki olmazsa olmazlarını anlattı: “Disiplin ve güven iş hayatının olmazsa olmazıdır. Müşterilerimiz bizlere güvenerek siparişlerini oluşturuyorlar. Bu güven sayesinde Türkiye’nin her yerinden sipariş alıyor ve gönderiyoruz.” 

KADINLAR HER ZAMAN ÜRETMELİ 

Kadınların iş hayatında olması gerektiğine inanan Çiğdem Hanım, “Kadınlar her zaman üretmeli. Ev, aile, iş… Kadınların elinin değdiği her şey mükemmel oluyor” diyerek sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların hayatın her alanında mutlaka olmasının önemini vurguluyor. 

Çalışan her kadın gibi hem ev hem iş hayatını dengelemeye çalıştığını belirten Çiğdem Hanım, “Evimi ve işimi çok sevdiğim için aslında çok zor olmuyor. Hem iş hayatında hem de evde en büyük destekçim eşim. Yetişemediğim her an benim yanımda” diyor. 

Çiğdem Çokal kimdir? 

Gaziantep doğumluyum. Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunuyum. Üniversite eğitimimin ardından bazı firmalarda işletme müdürü olarak çalıştım. Smeg Store öncesinde de güzellik sektöründe uzman olarak çalıştım. Kişisel gelişimim adına dil kurslarına, seminerlere katıldım ve eğitimler aldım. Kendimi geliştirmeyi öncelikli hedef haline getirdim. 

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT