Yükleniyor...

ByÖzmimar Jewellery 37 yıllık tecrübenin ve güvenin markası

30 Nisan 2024

Kuyumculuğun güvene dayalı bir sektör olduğunu belirten ByÖzmimar Jewellery mağazası sahibi Halil Özmimar, kuyumculuğun aynı zamanda güç, bilgi, deneyim ve uzmanlık gerektirdiğini söyledi. Her kesime ve bütçeye uygun ürün çeşitliliğine sahip olduklarını ifade eden Özmimar, ürünlerin satış esnasında, aynı kalitede bir ürün için en uygun fiyat ve sonrasında da 6 aya kadar koşulsuz değişim garantisinde olduğunu sözlerine ekledi.

Halil  Bey, ne kadar süredir bu sektörde faaliyet gösteriyorsunuz? Siz de bu işin mutfağında yetişenlerden misiniz?

ByÖzmimar, 37 yıllık bir tecrübenin markası. Çok küçük yaşta başladığım mesleğimde 37 yılı geride bıraktım. 2001 yılından bu yana da pırlanta sektöründeyim. Bugüne kadar birçok ulusal markada gerek satış müdürlüğü gerek taş satış eğitmenliği gerekse de kurumsallaşma üzerine danışmanlık görevlerinde bulundum. Kısacası bu sektörde birçok markada çokça izimiz var. İşin mutfağına gelince, çıraklığını yapmadığımız bir işin ustalığına da soyunmadık, 37 yıla aşkın bu memlekete pırlanta ve altın sektöründe hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

ByÖzmimar Jewellery ne zaman açıldı? Ürün portföyünüzden bahseder misiniz?

Sektördeki 37 yıllık tecrübe ve birikimimizin eseri olan ByÖzmimar markamız ile 2 yıldır İbrahimli bölgesinde faaliyetimizi sürdürüyoruz. Burada pırlanta ağırlıklı hizmet veriyoruz. Pırlantanın yanı sıra altın ürünlerimiz de mevcut. Mücevherlerimizi en ufak ayrıntısına kadar özenle tasarlayıp, taşları özenle seçilip, kıymetli müşterimizin beğenisine sunuyoruz. Ağırlıklı olarak özel tasarım ve güncel olarak aklınıza gelen her türlü pırlanta ürünün yanı sıra trend olan ve zarafetini pırlanta ile tamamlanacağına inandığımız altın modellerimizle de hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz...

Ürünleriniz kimlere hitap ediyor? Markanızın ön plana çıkan parçaları neler?

Pırlanta daha şık, zarif ve ışıltılı bir görünüşe sahip olmak, kendisini mutlu hissetmek isteyen her kadının hayallerinde özel bir yer tutar. Biz de bu doğrultuda özellikle mücevherat olarak oldukça geniş bir ürün çeşitliliğine sahibiz. Her yaştan, her bütçeye uygun ürün yelpazemiz var. Baget yüzüklerin, kolye ve küpelerin, özel tasarım ve el işi ağırlıklı trend renkli taşlardan oluşan safir, yakut, zümrüt taşlı ürünler, tek taş-beş taş tasarım yüzükler ve birçok bütçeye göre düşleri daha ışıltılı bir ürünle tamamlayacak düğün setlerimiz de mevcut. Altın kısmına gelince yine her bütçeye uygun, trend olan tasarım ürünlerimiz var.

Bizi biz yapan ve pırlanta sektöründe ön plana çıkaran diğer biz özelliğimiz de, "Aynı kalitede bir ürün için en uygun fiyat garantisi" sloganıyla hareket ettiğimiz fiyat politikamız. Bizler bir ürünü satarken empatiye önem veririz ve fiyat politikasını da ona göre belirleriz. Satış sonrası da 6 ay koşulsuz, sıfır kayıpla değişim garantisi ile koşulsuz aynı kalitede bir ürün için en uygun fiyat garantisi vermemiz de bizi bu sektörde güzel bir yere getirdi. Yani işin özünde pırlantaya bizimle ulaşmak hem çok daha ekonomik hem de çeşitliliğimizle çok çok daha kolay...

Özellikle kuyumculuk ve mücevherat güven gerektiren bir sektör. Güven ve kalite müşteri memnuniyetini de beraberinde getirir. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

Sohbetimizde başında söylediğim gibi biz bu sektöre, bu memlekete çeyrek asırdan fazladır hizmet ediyoruz. Gerek personel olarak gerek satış müdürlüğü gerek satış eğitmenliği gerekse de mağaza sahibi olarak çokça emeğimiz var. Birçok kişinin ışıltısında çokça izimiz var. Kuyumculuk güvene dayalı bir iştir. Güven, güç, bilgi ve deneyim ister, uzmanlık gerektirir. Bir mağazaya giderken de bunlar göz ardı edilmemelidir. Karşılıklı güveni oluşturduğunuz zaman satış gelir. Ancak satış sonrası hizmet de önemlidir. Bizden alınan ürün ömür boyu garantilidir. Bizim bir sloganımız da buna dayalı; ‘ByÖzmimar tecrübe ve güvenin markası’. Bu kadar güzel bir kitleye sahip olmak için çok emek verdik ve şükürler olsun ki bu emeğin karşılığını da aldık. Bu mağazamızın her metrekaresinde müşterilerimizin bize duyduğu güvenin izleri var.

2024 yılında hangi mücevherler ön planda olacak?

Pırlanta, geçmişte altına göre ulaşılması daha zor bir üründü. Birçok kişi pırlantayı uzak ve ulaşılması zor görüyordu. 2024’de trendler değişse de değişmeyecek tek şey pırlantaya olan talep. Dolayısıyla talebin artmasıyla birlikte her kesime, her bütçeye uygun ürün çeşitliliğinin de arttığına şahit oluyoruz. Buradan son olarak mesajım da şudur; Hayallerinizin peşinden koşmaktan çekinmeyin. Pes etmeyin ve sizi siz yapacak, veli nimetiniz olan müşterilerimizin kıymetini bilin. Bir kerelik düşünmeyin. Kazancın helali, her iki tarafın mutlu olduğu bir alışverişin yalansız, hilesiz olanıdır. ByÖzmimar markası olarak bunun bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Beklentimizin üzerinde bir taleple karşılaştığımız için buradan bizi biz yapan kıymetli müşterilerimize teşekkürlerimi bir borç biliyorum.

 

 

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller