Yükleniyor...

Divan Gaziantep’te ‘Wedding Festivali’ rüzgârı esti

24 Şubat 2024

Divan Gaziantep Otel, çiftlerin en özel günlerini unutulmaz kılmak için, 9-10 Şubat tarihlerinde ‘Divan Wedding Festivali’ne ev sahipliği yaptı.

Divan Otel’in, düğün hazırlıkları yapan çiftlerin ihtiyaçlarına çözüm bulmalarına yardımcı olmak için düzenlediği ‘Divan Wedding Festivali’ 9-10 Şubat tarihleri arasında Divan Gaziantep’te gerçekleşti.

Hayallerindeki düğünü yapmak isteyen çiftler festival kapsamında birbirinden farklı dekorasyonlarla hazırlanmış organizasyonları, davetiyeleri, gelinlik ve mücevherler modasını, makyaj trendlerini ve en güzel anlarını ölümsüzleştirecek video ve fotoğraf alanındaki gelişmeleri de görme imkânına sahip oldular. Düğün organizasyonlarının önemli bir parçası olan dans gösterilerinin de renk kattığı festivalde katılımcılar iki gün boyunca gelinlik modasından, dermatoloji ve kadın sağlığına, diyetten cilt bakımına ve makyaja kadar birçok alanda düzenlenen söyleşilerden de yararlandılar.

Önemli bir festivale ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Divan Otel Genel Müdürü Mühlüm Şen, “İlkini geçtiğimiz sene gerçekleştirdiğimiz festivali bu yıl daha tecrübeli bir şekilde yapmak istedik. Düğün yapmak isteyen herkes tüm ihtiyaçlarını bu festivalde bir arada bulabilme şansına sahip oldu. Festivalimize çok değerli markalar değer kattılar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT