Yükleniyor...

Ela Sakınç Özemir: 'Bodrum’da şube açmak hayalimdi'

14 Haziran 2023

Şıklığı ve rahatlığı ön planda tutan ünlü markaları moda tutkunlarıyla buluşturan E26, yeni şubesiyle Bodrum Türkbükü’nde... Bodrum’da şube açmayı uzun zamandır hayal ettiğini ifade eden Ela Sakınç Özemir, “Konsept olarak biraz daha Bodrum havasında bir mağaza oldu. Mağazada plaj grubu, günlük şık giyim grubu ve şık gece kıyafetleri bulunuyor. Gaziantep mağazamız ile ortak ürün ve markamız mevcut evet ama oraya özel markalar ve ürün grupları da yer alıyor” diyor…

Ela Sakınç Özemir’in, kızları Eliz ve Eylül’ün isimlerinden ilham alarak hayata geçirdiği E26, yeni şubesiyle Bodrum’da. Markalarını büyütmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda yeni şubeler açmayı planladıklarını belirten Özemir, “Eliz ve Eylül büyürken markaları da onlarla büyüyecek ve yayılacak” ifadelerini kullandı. 

E26 büyüyor… Bodrum’a yeni bir şube açtınız. Nasıl doğdu bu fikir? Bir hikâyesi var mı? Kısaca bahseder misiniz? 

Bodrum benim uzun zamandır şube açmak konusunda hayalini kurduğum bir yerdi. İnsanlar tatile gittiklerinde genelde iş düşünmezler ve doğrusu da budur ancak bende durum biraz farklı oluyor.  

Her tatile gidişimde, ‘E26 burada da olsa daha rahat tatil yapardım, sanki bir parçam Antep’te kalmış gibi hissediyorum’ derdim.  Artık bir parçam da Bodrum’da diyelim. 

Elbette bunda yaşadığımız depremin de etkisi çok büyük. Hayallerimizi ertelememiz gerektiğini, iki dakikada nelerin değişebileceğini yaşadık ve gördük. O yüzden hayallerimden birine daha adım attım. 

Tam olarak nerede yeni mağaza? Nasıl bir kitleye hitap ediyorsunuz orada? 

Mağaza Bodrum Türkbükü’nde. Türkbükü’nün biraz daha gençlerin vakit geçirmeyi sevdiği noktasında. Giyinmeyi seven ve giyim için belli bir bütçenin üstüne çıkmayı tercih eden herkesin kendi tarzında bir şeyler bulabileceği bir mağaza diyebilirim. 

Konsept, Gaziantep mağazasındaki gibi mi olacak? Lokasyona özel farklılıklar var mı? 

Konsept olarak biraz daha Bodrum havasında bir mağaza oldu. Mağazada plaj grubu, günlük şık giyim grubu ve şık gece kıyafetleri bulunuyor. Gaziantep mağazamız ile ortak ürün ve markamız mevcut evet ama oraya özel markalar ve ürün grupları da yer alıyor 

Planlarınız arasında başka şubeler de olacak mı? 

Başka şubeler de olacak inşallah, şu an çok güzel teklifler alıyoruz. Kısacası Eliz ve Eylül büyürken markaları da onlarla büyüyecek ve yayılacak. 

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT