Yükleniyor...

Empati Derneğinden 3. okul

20 Ekim 2023

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından Şehitkamil Empati İlkokulu ve Şahinbey Empati İlkokulunun ardından eğitime kazandırılan 24 derslikli Şehitkamil Empati Ortaokulu düzenlenen törenle açıldı.

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından eğitime kazandırılan Batıkent Mahallesi’ndeki 24 derslikli Şehitkâmil Empati Ortaokulu törenle açıldı. Gaziantep milletvekilleri Hasan Öztürkmen ve Mustafa Gürban’ın da katıldığı törende bağışçılara plaket takdim edildi.

Okulun açılış törenindeki konuşmasında Empati Derneği tarafından Nurdağı’nda yapılacak ilk kalıcı nitelikli ilkokul ve ortaokulunun Kasım ayında eğitime başlayacağını da müjdeleyen Dernek Başkanı Ceren Uğurluer, “Atamızın ışığında yürüyecek Cumhuriyet çocuklarının yetişmesinde katkı sağlamak büyük bir onur bizim için” dedi.

HİÇ YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ

Kuruldukları tarihten bu yana toplumda, kültürel ve eğitim alanda fark yaratmak için çok büyük çabalar harcadıklarını ifade eden Ceren Uğurluer sözlerini şöyle sürdürdü: “Hiç yorulmadan çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Zor günlerin ardından umut olmak, çocukların akranıyla eş bir eğitim almasını sağlamak en büyük önceliğimiz. Okul açmanın sadece bina açmak olmadığını çok iyi biliyoruz. O yüzden de sadece eğitime ve çocuklarımıza destek vermek değil, onları çevreleyen ebeveynlerin, öğretmenlerinin, okullarımızın çok daha donanımlı hale gelmesini çok daha güçlü hale gelmelerini istiyoruz. Diğer okullarımızda yaşadığımız gibi Şehitkâmil Empati Ortaokulunun da değerli idarecileri, öğretmenleri, velileri büyük katkılarıyla çok büyük işlere imza atacağınıza çok büyük başarılar sergileyeceğimize eminim. Empati ailemizin 3. okulu olan Şehitkamil Empati Ortaokulu'nun hayata geçirilmesinde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan bağışçılarımıza, dernek üyelerimize, Gaziantep Valiliğine ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğüne sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Yaşasın Cumhuriyet.”   (C. Bilgin Yıldırım)

Sanko Üniversitesi Rektörü Güner Dağlı, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Aksoy, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Ceyda Gürsel

Sosyal Medyada Paylaş
C. BİLGİN YILDIRIM