Yükleniyor...

Formda olmak için FOİ

25 Ocak 2024

Beslenme ve Diyet Uzmanı Merve Güneş, FOİ Sağlıklı Yaşam Merkezinde; Diyet ve sağlıklı beslenme danışmanlığı, pilates, yoga, fonksiyonel antrenman, manuel terapi gibi pek çok alanda hizmet verdiklerini anlattı. Merkezlerinde diyetisyen, personel traıner ve fizyoterapistlerin bulunduğunu belirten Dyt. Güneş, bünyelerindeki FOİ’s Kafe menüsüyle de iddialı olduklarını söyledi.

FOİ Sağlıklı Yaşam Merkezi ve bünyesindeki FOİ’s Kafe’nin

2023 yılının Kasım ayında açıldığını söyleyen Dyt. Merve Güneş, sundukları hizmetler hakkında şunları anlattı: “FOİ Sağlıklı Yaşam Merkezinde; Diyet ve sağlıklı beslenme danışmanlığı, düşük kalorili ketojenik diyet (SDM), yatarak zayıflama (Wonder Prestige), vakumlu yürüyüş bandı (Vacu Magic ve Roll Magic), pilates ve yoga (reformer pilates, mat pilates, gebelik pilatesi), personel trainer eşliğinde EMS ve fonksiyonel antrenman (I-Motion), Spinning (Tomahawk) ve fizyoterapist eşliğinde de manuel terapi hizmetimiz bulunmaktadır.

FOİ’s Kafe’de ise dünya kahveleri, çay çeşitleri, pastalarımız, kahvaltı seçeneklerimiz, detoks içeceklerimiz, evlere paket diyet yemek servisi bulunmaktadır. Bunlar dışında doğum günü organizasyonları ve çeşitli atölyeler de gerçekleştiriyoruz.” 

Danışanlarımızı en uygun programa yönlendiriyoruz

Sağlıklı yaşam tarzı için merkezlerine başvuranların öncelikle vücut yapılarını ve kondisyon durumlarını analiz ettiklerini belirten Dyt. Güneş, “Ekibimizde diyetisyen, fizyoterapistler, personel trainerlar bulunuyor. Hepsi alanındaki üniversitelerden mezun, gerekli eğitimleri almış ve kendini geliştirmiş kişiler. Onların değerlendirmelerinden sonra üyelerimizi en uygun aktiviteye yönlendiriyoruz. Ayrıca profesyonel diyet danışmanlığı hizmeti veya dileyenlere diyet paket yemek servisi ile destek veriyoruz. Ayrıca kişinin kilo verme durumuna bakarak, gerekli gördüğümüz takdirde düşük kalorili ketojenik diyet (SDM kalibre diyet) ürünleri ile destekliyoruz” diye konuştu.

Kişiye özel diyetlere özel menüler hazırlıyoruz

Diyetisyen hizmetinin yanı sıra diyet paket yemek servisleri bulunduğunu söyleyen Dyt. Güneş, “Paket yemek hizmetimizden faydalansın faydalanmasın üyelerimizin vücut analizine göre özel olarak hazırladığımız diyet listesine uyum sağlamaları konusunda onlarla sürekli iletişim halinde kalıyoruz. Paket yemek servisimizden faydalanan üyelerimize de hem lezzetli hem de diyet yapmaktan sıkılmayacakları özel menüler hazırlıyoruz” dedi.

Sağlığına önem verenlerin tercihi bizi mutlu ediyor

Sağlıklı olmak, sağlıklı beslenmek isteyen her kesime hitap ettiklerini ifade eden Dyt. Güneş, şunları anlattı: “Sağlığına önem verenlerin bizi tercih ettiklerini görüyoruz ve bu farkındalık bizi mutlu ediyor. Kapımız herkese açık. Merkezimizin bir özelliği de gizlilik. Spor yaptığınız alanı mahremiyetinize uygun hale getirdik. Grup sporları haricinde, eğitmenlerimizle bireysel antrenman yapmanız ve spora tam konsantre olmanız için bölümlerimizin hepsi ayrı ayrı alanlarda hizmet veriyor.”

Merkezimiz teknolojik tüm imkanlara sahip

“Merkezimizi kilo ya da zayıflık problemi yaşayan, formunu veya sağlığını korumak isteyen, profesyonel sporcularımız da dahil olmak üzere herkes tercih edebilir” diyen Dyt. Güneş, merkezlerinde tüm ihtiyaçlara hizmet verebilecek imkânların bulunduğunu anlatarak, “Merkezimizdeki cihazlarımızın çoğu ithal ve kendini ispat etmiş cihazlar, aynı zamanda medikal alanlarda da kullanılıyor. Bu cihazları seçerken hem tecrübemin hem de çok detaylı bir araştırmanın sonucunda almaya karar verdik. Merkezimizi bir kere ziyaret ettiğinizde bunu sizin de göreceğinize ve iç rahatlığıyla bizi seçeceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller