Yükleniyor...

Gusto ile yaşamınıza şıklık ve zarafet katın

10 Ağustos 2023

Türkiye'nin en büyük ve köklü kadın giyim markalarından biri olan Gusto, şıklığı ve rahatlığı ön planda tutan kadınlara hitap ediyor. Gaziantep’te yalnızca Sankopark AVM’de mağazası bulunan Gusto, her bedene, yaşa ve zevke uygun ürün portföyüne sahip.

Gusto’nun sürdürülebilir ve etik üretim yöntemleriyle şık ve kaliteli ürünler sunduğunu söyleyen Gusto Gaziantep mağazasının işletmecisi Ayşe Hançerkıran ile markanın özel ürünlerini, yenilikçi çizgisini ve kalite standartlarını konuştuk. 

 

Gusto, hazır giyim sektörünün önemli markalarından biri… Bahseder misiniz biraz?

53 yılı geride bırakan, Türkiye'nin en büyük ve köklü kadın giyim markalarından biri olan Gusto, şık ve kaliteli ürünleriyle kadınların gözdesi. Yenilikçi ve kreatif tasarımlarıyla modayı yakından takip eden Gusto, her kadını özel hissettirecek bir ürün portföyüne sahip. 2022 yılının Nisan ayı itibariyle de Gaziantep’te Sanko Park Alışveriş Merkezi birinci katta hizmet vermeye başladık. Gaziantep’teki tek Gusto mağazasıyız.

 

Gusto kimlere hitap ediyor?

Sihirli pantolonları, elbiseleri, bluzları, abiyeleri, trikoları, iş ve günlük kıyafetleri ile geniş bir ürün portföyüne sahibiz. Gusto, şıklığı ve rahatlığı ön planda tutan kadınlara hitap ediyor. Aynı zamanda her kadının kendini özel ve rahat hissedeceği geniş beden aralığına sahibiz.

 

Aksesuar grubunuz da var mı?

Çantalar, takılar, şapkalar, kemer, şal gibi şıklığınızın tamamlayıcısı aksesuarlarımız da var. Aynı zamanda plaj koleksiyonumuz da mevcut.

 

Sihirli pantolondan bahseder misiniz? Sizin mağazanızda da mevcut mu?

Sihirli pantolonun bir hikâyesi var elbette. Markanın yaratıcısı çift bu pantolonu kızları için tasarlayıp dikmişler. Hikâye böyle başlıyor, Gusto'nun kuruluş yıllarından beri de üretimi devam ediyor. Pantolonun sırrı kumaşında ve kalıbında… Kadınları bir beden ince gösteriyor ve vücudu toparlıyor. Hem yazlık hem de kışlık olarak üretilen, pek çok rengi bulunan bu pantolonlar en çok tercih edilen ürünlerimizden. 36'dan 50 bedene kadar üretimi yapılan sihirli pantolonlar koleksiyonlarımızın en büyük tamamlayıcısı.

 

Sizce Gusto neden tercih edilmeli?

Gusto öncelikle bir fiyat performans ürünü. Sürdürülebilir ve etik üretim yöntemleriyle şık tasarımlar sunuyor. Kumaş kalitesi çok yüksek. Özellikle pamuk- keten karışımı nefes alabilen kumaşlar kullanıyor. Ürün portföyü çok geniş, seçenek çok fazla. Geniş yaş ve beden aralığına hitap ediyor. Dolayısıyla tüm bu özellikleri Gusto’nun tercih edilmesinde önemli etkenler. Gusto’dan eliniz boş dönmeniz imkânsız.

 

Peki, kaç mağazası var?

2023 itibariyle Türkiye genelinde hizmet veren 50 mağazasıyla siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz.

 

Gaziantep Gusto müşterisi hakkında neler söylemek istersiniz?

Gusto’nun sadık bir müşteri portföyü var, dolayısıyla marka Gaziantep’e geldiği için onlar da mutlu oldular. Yanı sıra markamızla yeni tanışan ve memnun kaldığı için tercih edenler de oluyor. Güzel yorumlar, geri bildirimler alıyoruz. Gaziantep Gusto’yu kucakladı, çok güzel karşıladı diyebiliriz.

 

Sadık bir müşteri profili var

Gusto, müşteri memnuniyetini ve satış sonrası hizmeti çok önemseyen bir marka. Sattığı ürünün arkasında duruyor. Müşterimizin bizden aldığı her ürün bir yıl garantilidir. Hal böyle olunca da sadık bir müşteri profilimiz var. Yalnızca Gaziantep’ten değil Gusto mağazası olmayan çevre illerden gelen müşterilerimiz de mevcut. 

 

Bu sene Gusto renkleri olarak neler göreceğiz?

Gusto her zaman cıvıl cıvıl… Fuşyalar, maviler, yeşiller en çok göreceğiniz renkler. Daha çok açık tonlar, canlı neon renkler. Diğer taraftan renkli giyinmeyi çok tercih etmeyenler için de koleksiyonlarımızda siyah, lacivert, taş ve kahve renklerinde koleksiyonlar mevcut. Renk skalası çok geniş.

 

Özel koleksiyonları var mı?

Evet. Örneğin kumaş maliyeti çok daha yüksek bazı özel koleksiyonlarda sınırlı sayıda üretim var. Her mağaza için birer seri üretiliyor. Bazen bir ürüne çok sayıda talep olabiliyor. Böyle durumlarda tekrar üretime gidiliyor.

 

Online satışınız da mevcut…

Gusto'nun çevrimiçi mağazası aracılığıyla dünya çapında alışveriş imkanı sunuyoruz. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde tüm dünyaya kargo hizmeti sağlayarak, herkesin şıklığı ve kaliteyi keşfetme şansı yakalamasına olanak tanıyoruz.

 

Gusto sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyor.

Gusto, Antakya’daki depremzede girişimcilere destek olmak amacıyla depremden sonra kurulan ‘Craft Antakya İnisiyatifi’ ile bir işbirliği yaptı.

Bu işbirliği sonucu Antakya’nın yüksek kaliteli, yüzde 100 doğal ve lokal elyaflar ile üretilen ipek, keten ve pamuk el dokuması el işleri Gusto’nun ‘Güneş serisi’ koleksiyonunda yer aldı. Bölgedeki tekstil üreticilerinin yeniden üretime başlamalarına destek olmaktan ve Bahtiyar İpekçilik, Defne Kozaevi ve Dervişan İpekçilik işletmeleri tarafından dokunan şalları sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller