Yükleniyor...

İpekyolu Rotary çocuklar için bir araya geldi

15 Ekim 2024

Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü, "1 Çocuk da Sen Giydir" projesi kapsamında kahvaltı düzenledi.

Bayazhan’da düzenlenen kahvaltıda konuşan Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü Dönem Başkanı Yezdan Güldeş, bu organizasyonla hem projenin amacını geniş bir kitleye duyurmayı hem de toplumsal farkındalığı artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kulübün sosyal sorumluluk çalışmalarının bir parçası olan ve 6 senedir devam ettirdiğimiz "1 Çocuk da Sen Giydir" projesi kapsamında düzenledikleri etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Güldeş, “Çocuklar, geleceğimizin teminatıdır. Onların sağlıklı bir şekilde büyümeleri ve gelişmeleri için elimizden gelen her tür desteği vermeliyiz. "1 Çocuk da Sen Giydir" projesi tam da bu noktada önemli bir misyon üstleniyor. Giyim, birçok çocuğun en temel ihtiyaçlarından biri ve maalesef bu ihtiyacı karşılayamayan pek çok çocuk var. Bu projeyle amacımız, ihtiyaç sahibi çocuklara giysi yardımı yaparak onların hayatlarında küçük ama anlamlı bir fark yaratmak, aynı zamanda yalnız olmadıklarını ve toplum olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Bu bağlamda, projemizin gücü, her bir gönüllümüzün verdiği destekle büyüyor” diye konuştu.

Gelecekte daha fazla çocuğa yardım etmeyi hedeflediklerini belirten Güldeş, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu ilk adımımızdı. Yeni yardım kampanyaları düzenlemek, yerel halkın ve iş dünyasının projeye daha fazla dahil olmasını sağlamak için çalışıyoruz. Ayrıca, ilerleyen dönemde çeşitli eğitim projeleriyle de bu yardımları genişletmeyi planlıyoruz. Çocukların eğitim hayatlarına da destek olmak, Gaziantep’in her köşesinde ihtiyacı olan çocuklara ulaşmayı hedefliyoruz.

Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü olarak, çocuklarımızın yüzünü güldürebilmek adına her adımda daha çok çalışmaya ve yardımlarımızı büyüterek devam etmeye kararlıyız. Projemize destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Hep birlikte, daha fazla çocuğun yüzünü güldürebileceğimiz nice güzel projelerde buluşmak dileğiyle.”

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller