Yükleniyor...

Işıltılı saçlar

15 Eylül 2022

Işıltılı saçların bilinçli ve doğru bir şekilde yapıldığı sürece her saç tipine uygulanabildiğini ifade eden Harun Gökdemir, kişiselleştirilmiş olması sebebiyle de her zevke ve tercihe uygun olduğunu söyledi.

Işıltılı saçlar nedir ve nasıl bir uygulamadır, anlatır mısınız?

Işıltılı saçlar, genel olarak saçlarda natüralist etkiyi koruyarak modernleştirme felsefesinden yola çıkarak oluşturduğumuz bir uygulamadır. Kişinin kendi doğal saçında yüz şekline, göz rengine ve kişinin isteğine bağlı olarak en uygun rengi ve ahengi yakaladığımız bir çalışmadır. Yani tamamen kişiye özgüdür.

Işıltılı saçlar patenti size ait bir uygulama mı?
Evet. Işıltı saçlar tamamen kendi geliştirdiğim bir teknik olup patenti de tamamen bana aittir.

DOĞRU SONUÇ İÇİN İLK VE EN ÖNEMLİ ADIM DOĞRU İLETİŞİMDİR…

Bu çalışma her saç tipine uygulanabilir mi?
Işıltılı saçlar bilinçli ve doğru bir şekilde yapıldığı sürece her saç tipine uygulanan bir çalışmadır. Kişiselleştirilmiş olması sebebiyle de hemen her zevke ve tercihe uygundur. Tabi bunun için kişiyi ve beklentilerini çok iyi analiz etmek ve iyi bir dinleyici olmak gerekir. Ben, yapacağım ışıltılarla ilgili müşterilerimi önceden çok net ve ayrıntılı bir şekilde bilgilendirmeyi tercih ediyorum. Doğru bilgilendirme süreci ve sonucu tahmin edilebilir ve keyifli bir hale getiriyor. Doğru sonuç için ilk ve en önemli adım doğru iletişimdir diyebiliriz.

BİR KADININ KENDİNİ GENEL OLARAK ÇOK İYİ HİSSETMESİNDE EN BÜYÜK PAY SAÇLARINA VE SAÇ RENGİNE AİTTİR

Harun Bey ışıltılı saçlar yaptıranlara ne gibi bir konfor sunar?
Günümüzde insanlar günlük tempolarına devam ederken aynı zamanda canlı, enerjik ve iyi hissetmeye özen gösteriyor. Saçlarda yaptığımız renk çalışmaları ve ışıltılar bu hissiyatı kolaylaştırıp sürdürülebilir hale getiriyor. Bir kadının kendini genel olarak çok iyi hissetmesinde en büyük pay saçlarına ve saç rengine aittir. Saçların bakımlı ve ışıl ışıl olması doğal olarak yaptıranları pozitif ve enerjik hissettiriyor.

IŞILTILI SAÇLAR KİŞİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ, KİŞİNİN KENDİNİ EN İYİ VE EN DOĞAL HİSSETTİĞİ RENK ÇALIŞMASIDIR

Işıltılı saçların özel günlerdeki önemi nedir?
Kadınlar özel günlerinde kendilerini her yönden özel, güzel ve doğal hissetmek isterler. Işıltılı saçlar ise kişiyle bütünleşmiş, kişinin kendini en iyi ve en doğal hissettiği renk çalışması olduğundan özel günler için de müşterilerimizin en sık tercih ettiği renk uygulamalarımızdandır. Kişiye en uygun saç uygulaması demek kişinin özel günlerinde hem çok iyi hissetmesi hem de bu özel günleri ilerde de çok iyi anımsaması demektir…

Işıltılı saçlarda istendiğinde farklı bir renk seçimi yapılabilir mi?
Işıltılı saçlar, kişiye en uygun saç rengi olmakla beraber yenilenebilen ve aynı zamanda kişinin değişiklik ihtiyacına da en uygun farklı bir ışıltı rengi yakalayabilecek şekilde cevap veren bir uygulamadır. Kişiye en uygun olması demek sadece bir renk demek değildir. Mevsime ve kişilerin isteğine göre de şekillenebilen ve istendiğinde değiştirilebilen bir çalışmadır.

BAKIMLI SAÇLAR PÜRÜZSÜZ GÖRÜNÜM…

Işıltılı saçlar özel bakım ister mi yoksa rutin bakımlar yeterli mi?
Boyalı, boyasız veya ışıltılı fark etmeksizin her saç rutin bakımların yanı sıra özel bakım ister. Işıltılı saçların canlı, parlak ve güçlü görünümünü korumak için 15-20 günde bir özel bakımının yapılması gerekir. Bakımlı saçlar pürüzsüz görünüm demektir…
Işıltıları ve rengi korumak için tavsiyeniz nedir?
Saçların kalitesini, ışıltısını ve rengini korumak için düzenli olarak bakım yapılmasını tavsiye ederim. Özellikle yaz dönemlerinde deniz, havuz ve güneş sonrası yıpratıcı etkenlerden korumak için doğru seçilmiş şampuan, krem ve saçta kalan durulanmayan bakım ürünleri kullanılmasını öneririm.

Harun Bey ışıltılı saçlarla ilgili okuyucularımıza söylemek istediğiniz ek bir şey var mı?
Çok severek ve özenle yaptığımız ve çok olumlu sonuçlar aldığımız bu uygulamayla ilgili çalışmalarımızı görsel olarak da somut bir şekilde örneklerini görmek isteyen değerli okuyucularınızı sosyal medya hesaplarımıza ve yaptırmak isteyenleri ön görüşme için Iconova ve Sankopark salonlarımıza ziyarete bekleriz. Herkese bol ışıltılı günler dilerim.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller