Yükleniyor...

İzellik Makeup House açıldı

15 Haziran 2022

İzellik Makeup House, seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla hizmet vermeye başladı.

Renkli ve eğlenceli anlara sahne olan açılışta Ali Emre Couture, Beyaz Butik, DreamOn ve Gane Atölye’nin özel tasarım gelinlikleri sergilendi. Gaziantep ve çevre illere hizmet vermek verdiklerini belirten İzel Kasap, “İzellik Makeup House, gelin saç ve makyajının yanı sıra özel günler için hazırlanabileceğiniz bir makyaj stüdyosudur. Saç ve makyaj hizmetlerinin yanı sıra tırnak hizmetimiz de mevcuttur” dedi.
Çok özel ve ayrıcalıklı bir konsepte sahip olduklarını söyleyen İzel Kasap, “İzellik Makeup House’un her metrekaresinde gelinlerin kendini özel ve mutlu hissetmesi için detaylar düşünüldü ve gelinlerimizin rahat hazırlanması için her türlü konfora ve estetiğe uygun olarak dizayn edildi. Burayı büyük bir emek ve özveriyle yaptığı projeleri çok beğendiğim mimar arkadaşım Hilmi Bilge’nin ellerine teslim ettim. Ve sonucunda benzersiz bir dış cephe tasarımı ve iç dizayn ile tüm beklentilerime uygun bir mekan tasarladık” ifadelerini kullandı.

Açılışa özel etkinlikler
Açılış heyecanını tüm sektör iş ortaklarıyla beraber yaşamak istediklerini söyleyen İzel Kasap, “Açılışımızda çok değerli gelinlik markaları Ali Emre Couture, Beyaz Butik, DreamOn ve Gane Atölye’nin özel tasarım gelinliklerini sergiledik. Ruhuma uygun bir açılış olması benim önceliğimdi. Ritim şovları, dans gösterileri ve DJ performansıyla konukların keyif aldığı, eğlenceli bir açılış oldu. Aynı zamanda Gaziantep için yeni lezzetleriyle Sushinami, geleneksel Gaziantep mutfağıyla Bahar Çolak Kitchen ve Gaziantep’te kahve denilince akla gelen Geek Coffee’nin sunumlarıyla misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya gayret ettik” dedi.

Sosyal Medyada Paylaş
Ekli Görseller