Yükleniyor...

Muhteşem düğün organizasyonlarınız için ALMER & SAN

30 Nisan 2024

Almer & San ortaklığıyla muhteşem organizasyonlara imza atan Almer Organizasyon Yetkilisi Aslı - Levent Mermer ve San Organizasyon Yetkilisi Meltem - Furkan San düğün sezonu öncesi trendleri anlattı. Almer ve San; bu sezon ışıltı ve çiçek temasının ön planda olacağı, zıt kontraslı, güçlü renklerle hazırlanan otel düğünlerinin yanı sıra dış mekan düğünlerinin de trend olduğunu ifade etti.

Almer Organizasyon faaliyet göstermeye ne zaman başladı?

2005 yılı Kasım ayında faaliyete başlayan Almer Organizasyon, Gaziantep'in en eski firması olarak bu yıl 19. yılında.

San Organizayon ne kadar süredir hizmet veriyor?

San Organizasyon olarak 2015 yılından beri faaliyet göstermekteyiz. Sektörde 9. yılımız.

Bu iki firmanın bir araya gelme fikri nasıl doğdu?

Aslı-Levent Mermer.: 19 yılı aşkın süredir eşimle birlikte yürüttüğümüz organizasyon işinin yanı sıra 3 yıl önce açtığımız Sushinami ile de hizmet sektörünün farklı bir alanına girmiş olduk. Yaptığımız işlerde her zaman ailemizden edindiğimiz etik değerleri göz önünde bulundurarak Gaziantep ve çevre illerde bilinen, saygın bir firma haline geldik. 10 yıla aşkın süredir birçok firmanın malzeme tedarik işini de yapmaktayız. San Organizasyon da bu firmaların başında gelmekteydi. Şanlıurfa’da güzel işler çıkaran Meltem ve Furkan Gaziantep’te de iş yapma fikirlerini bizimle paylaştılar. Bizim için aile her şeydir. ‘Birlikte “Biz” olursak güzel işler çıkarabileceğimize inanıyorum’ dediğimde Meltem ve Furkan da bizimle aynı anlayışta olduğu için, ‘hayırlı olsun’ dedik ve bu yola başladık.

Meltem -Furkan San: Almer Organizasyon ile 3 yılı geçkin süredir işbirliğimiz devam etmekle birlikte şirket ortaklığımızın da 1. senesini doldurmak üzereyiz.

Bir Şanlıurfa firması olarak yaptığımız organizasyonlar; dekorlarımız ve sosyal medyadaki paylaşımlarımız oldum olası dikkat çekmekte ve kurulumlarımız hemen hemen Türkiye'nin her bölgesinde kabul görüp tercih edilmektedir. Gaziantep de bu illerden biri olup Şanlıurfa'ya yakınlığı nedeniyle etkileşim ve fazla talep aldığımız bir ildi. Geçen sene Gaziantep işlerini hedeflemeye başladığımız süreçte Levent Beylerle istişare ederken Almer & San şirket ortaklığı fikrimiz doğdu.

Temiz ticaret misyonumuzla, şeffaf fiyat politikamızla bir yıl içinde düğün sektöründe özellikle değerli çiftlerimiz adına büyük bir farkındalık yarattığımızı düşünüyor, her işin sonunda memnun müşteriler, iyi ilişkiler, güzel anılar bırakmanın gururunu yaşıyoruz. Her geçen gün hizmet talebimizin arttığı bu şehirde Almer & San olarak tüm büyük oteller ve düğün komplekslerinde hizmet veriyoruz. Gaziantep'te dış alım yapmayan tek organizasyon firması olarak; tüm truss, ışık sistemlerini, masa, sandalye gibi tüm mobilya ekipmanlarını, çiçek ve dekor hizmetlerini, fotoğraf ve prodüksiyon hizmetlerini tek elden ve gerçek fiyatlarla alabileceğiniz anahtar teslim işler sunuyor, tek muhatapla ve büyük bir profesyonellikle organizasyonlarınızı üstleniyoruz.

Son olarak bir magazinel bilgi de vereyim. Gaziantep'teki iş yoğunluğu nedeniyle temelli olarak Gaziantep'e taşınmış bulunmaktayız. Artık şehrin nabzını çok yakından tutuyor olacağız. Sizin vesilenizle kendim ve eşim Furkan San adına; başta değerli ortaklarımız Aslı-Levent Mermer'e ve bize sahip çıkan değerli Gazianteplilere teşekkür etmek isterim. Güzel organizasyonlarda görüşmek dileğiyle...

Şu an bu iki firma hangi tür organizasyonlar yapıyor?

Organizasyon deyince akla genelde hep düğün geliyor. Günümüzde artık her türlü aktiviteye organizasyon ekleniyor. Nişan, kına ve düğün yanı sıra açılış, lansman, şirket toplantıları, parti kongreleri kurum etkinlikleri gibi birçok alanda hizmet vermekteyiz.

Bu sezonun organizasyon trendleri nelerdir?

Bu sezon yine ışıltı ve floral tema ön planda olacak. Zıt kontraslı güçlü renklerle hazırlayacağımız otel düğünleri ve uçuş uçuş dış mekan düğünleri göreceğiz.

 

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller