Yükleniyor...

Ottica farkındalık yarattı

28 Aralık 2022

Sosyal projelere verdiği destekle adından söz ettiren Ottica Optik, İpekyolu Rotary Kulübü ile birlikte fark yaratan bir projeye imza attı.

Sosyal projelere verdiği destekle adından söz ettiren Ottica Optik yine fark yaratan bir çalışmaya imza attı. Ottica Optik, İpekyolu Rotary Kulübüyle yaptığı iş birliği çerçevesinde ekonomik geliri iyi olmayan ailelerin çocuklarına 100 gözlük hediye etti.

AKSAKAL: 2023’TE PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Bu projelerinin ilk olmadığını söyleyen Ottica Optik İşletmecisi Ersan Aksakal, 'Bu projemizi ilk defa 2018 yılında EMPATİ Derneği’yle yaptık. Beraber o dönemin başkanı Hale Konukoğlu’nun da desteğiyle askıda gözlük projemiz vardı. Ekonomik durumu iyi olmayan çocuklara satılan her gözlük karşılığında yeni bir gözlük yapmıştık, projenin başlangıcı bu şekilde. Sonrasında projemizi devam ettirdik. 2019 yılında Gaziantep Valiliği öncülüğünde Sağlık Müdürlüğü ve Aile Sosyal İl Politikalar Müdürlüğüyle birlikte Gaziantep’te ki şehit aile ve gazi yakınlarının çocuklarının gözlüklerini yenileme projesinin protokolünü imzaladık. Bu çalışmalarımızdan sonra ise İpekyolu Rotary Kulübü Başkanı Harun Batmaz, Rotary üyesi Jülide Aksoy, Diş Hekimi Duygu Müftüoğlu ile beraber bu projeyi gerçekleştirdik. 2023’te de yeni projelerimiz olacak, onları da yine sizlerle paylaşmış olacağız. Bizim için her şey para değil biz çocukların mutluluğunu çok seviyoruz, gülen gözlerde çocukları görmeyi çok seviyoruz, gülen gözleri çok seviyoruz. Teşekkür ediyorum, çok sağ olun.”

Sosyal Medyada Paylaş
Ekli Görseller