Yükleniyor...

Oyun ve etkinlik alanı Chi’Mom

15 Haziran 2023

Çocuklar için oyun ve etkinlik alanı olarak hizmet veren Chi’Mom, çocukları keyifli vakit geçirirken ebeveynlere de kafesinde dinlenme olanağı sağlıyor.

Çocuklarınızın yaratıcı etkinlikler ve oyun alanlarında keyifli vakit geçirmesi için iyi bir mekan arıyorsanız Chi’Mom tam size göre. 

“Chi’Mom, yaşadığımız şehirde iki annenin kendi çocuklarını büyütürken duyduğu eksiklikle ortaya çıktı” diyen Dilek Kırtan ve Ayda Köseoğlu, hem ebeveynlerin hem de çocukların aynı anda sosyalleşme imkanı bulabileceği bir yer hayal ettiklerini ve Chi’Mom’un bu hayalin neticesinde hayata geçtiğini söylüyorlar. 

Çocuklar hayal güçlerini sınırsız kullanabilirler 

Çocukların keyifli olmasının ebeveynler için önemli olduğunu dile getiren Kırtan ve Köseoğlu, “Biliyorduk ki, anne babaların böyle zamanlarda “an” da kalabilmesi için olgunlaşması gereken en öncelikle şart çocuklarının da, o “an” dan keyif almalarıydı. Bu fikirle yola çıktığımız günden bu yana, çocuklar için en çok eğlendikleri, zamanı dolu dolu geçirdikleri alanları araştırdık. Böylelikle oyun alanımızda bulunan, birbirinden keyifli ahşap oyuncaklarımızın olduğu “oyuncak alanı”, duyusal becerilerine katkı sağlayacak “kum havuzu”, eğlenceyi hiç yitirmedikleri “top havuzu”, enerjilerini doya doya attıkları “trambolinler” ve hayal güçlerini sınırsız kullandıkları “Lego havuzu” ortaya çıktı” ifadelerini kullandılar. 

Parmesan tekerinde hazırlanan makarnamız büyük ilgi görüyor 

Chi’Mom mutfağının çocuklar baz alınarak hazırlandığını belirten Kırtan ve Köseoğlu, “Tüm yemeklerimiz ilk aşamadan itibaren kendi mutfağımızda hazırlanıyor. Öyle ki çocuklar kadar yetişkinlerin de kalbine dokunan parmesan tekerinde hazırlanan makarnamızın, kesiminden kurutmasına kadar en taze haliyle yapımı da yine mutfağımızda gerçekleşiyor” dediler. 

Anne ve babalar memnun ayrılıyorlar 

Anne-babalar için de keyifle sohbet edebilecekleri geniş açık alanları bulunduğunu söyleyen Kırtan ve Köseoğlu, “Çocuğunu oyun oynarken görmek isteyenler için iç alanda da masalarımız bulunuyor. Yine çocuklarımız için özel gün kutlamalarında ve uzman öğretmenler eşliğinde planlanıp uygulanan atölyelerimiz için kullanıma açtığımız özel bir odamız mevcut. Biz kurduğumuz bir hayalle çıktığımız bu yolda, geribildirimler ve memnuniyetle ayrılan anne, baba ve çocuklar vesilesiyle ne kadar doğru noktaya dokunduğumuzu görmekten mutluluk duyuyoruz” diyorlar. 

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT