Yükleniyor...

Özlem Karaalp: 'İşimizin uzmanıyız'

14 Haziran 2023

Güzellik sektöründeki güncel gelişmeleri yakından takip ettiklerini, alanında uzman isimlerle ve dünyaca ünlü markalarla çalıştıklarını söyleyen Eva Form Beauty’nin kurucusu Özlem Karaalp, “Dünyadaki gelişmeleri Eva Form Beauty’de aynı anda ve aynı kalitede sunmak bizim en temel amacımız” diyor.

Güzellik sektöründeki faaliyetlerine 2016 yılında özel bir hastanenin güzellik bölümünde başladıklarını, 2017 yılında ise Eva Form Beauty’i kurduklarını ifade eden Özlem Karaalp, geçen 7 yılda sundukları kaliteli hizmet ile gelişerek büyüdüklerini ve tercih edilen bir merkez olduklarını anlatıyor. 

Eva Form olarak en iddialı oldukları hususun yaptıkları işteki uzmanlıkları olduğunu belirten Karaalp, “Bu alanda belge verecek düzeyde olan tecrübeli, uzman estetisyenlerle çalışıyoruz. Uzun zamandır kadromuz aynı ve her geçen gün yeni eğitimlerle alanında uzman estetisyenler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Tüm uzmanlarımız, cilt analizi yaparak, cilt durumuna uygun bakım ve protokol oluşturarak uygun ev devam ürünleri ile danışanlarımızı evde de destekleyecek profesyonelliktedirler” dedi. 

Birçok ünlü marka ile çalışıyoruz 

“Gaziantep’te yerel bir işletme olarak dünyaca ünlü birçok medikal markayı bir arada bulunduran tek merkeziz diyebilirim” ifadelerini kullanan Karaalp, “Cilt ünitesinde kullandığımız ve bayisi olduğumuz markalar; Amerika’dan ZO Skin Healthy, BioSil, Almanya’dan Schrammek yani Green Peel, Fransa’dan Collagen Lift Paris, Alpha Science, İspanya’dan PH Formula, Güney Kore’den Genosys ve TheraDerm, Norveç’ten BallStat, Polonya’dan da vegan ürünleri olan DermicLab… Bunun yanı sıra kirpik lifting de kombinal Avusturya, microbladingde Phi Brows, bölgesel kararmalarda İtalya’dan Promo Italy grubuna ait Pink Intimate ve son olarak çatlak onarımı için Brezilya’ya ait Striort ürünü ile çalışıyoruz” diye konuştu. 

Sektörle ilgili güncel gelişmeleri takip ediyoruz 

Güzellik sektörünün her zaman bir değişim ve yenilenme halinde olduğunu ifade eden Karaalp, “Çok hızlı gelişen ve değişen ayrıca her gün yeni bilgilerin eklendiği bir sektördeyiz. Sektördeki gelişmeleri yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak takip ediyoruz. 2018 ve 2021 yıllarında Dubai Derma Güzellik ve Kozmetik fuarlarına, 2019 Münih Fuarına, 2017 Nurenberg Alma Lazer firmasının eğitimlerine katıldık. Özellikle dünyadaki gelişmeleri Eva Form Beauty’de aynı anda ve aynı kalitede sunmak bizim en temel amacımız. Bugün Beverly Hills’de dünya starlarının kırmızı halı öncesi yaptırdığı bakım olan Red Carpet aynı şekli ile merkezimizde mevcuttur. Bunun gibi daha birçok bakımımız var” dedi.  

Çok deneyimli bir kadroya sahibiz 

Danışanların Eva Form Beauty’i tercih etmesinde pek çok faktör olduğunu belirten Karaalp, şunları söyledi: “Öncelikle hijyen bizim birinci öncelliğimiz. Ayrıca benim çok planlı ve mükemmeliyetçi bir yapım var. Bu da cilt bakım uygulamalarından tutun da kapıdan girdiğiniz anda hissedeceğiniz bir husus. Ayrıca çok deneyimli bir kadroya sahibiz. Estetisyenlerimiz uzun zamandır bizimle beraber olan yol arkadaşlarımız, bu işi yurt dışında yapabilecek ustalığa ve belgelere sahipler. Deniz Hanımın sorumluluğunda, Ceylan, Nazlı, Gizem ve Esra Hanım bu iste uzman estetisyenler. Ayrıca onlar için sürekli araştıran, yeni uygulamaları Gaziantep’e taşıyan bir Özlem Hanım var.” 

En çok tercih edilen bakımlar  

Kadınların cilt bakımlarındaki tercihlerinin yaşa ve mevsime göre değişkenlik gösterdiğini belirten Karaalp, “Kışın daha agresif işlemlerden biri olan green peel bakımı, cildi soyduğu için çok tercih ediliyor. Leke için gelen danışanlarımız DE mela bakımı, snowcell bakımı, inci tozu bakımı, yağlı akneli ciltler black peel bakımı, hassas ciltler organik bir bakım olan pumpkin peeli, menopoz öncesi ve menopoz döneminde olanlar bitkisel östrojen bakımı olan pink peel bakımı tercih ediyorlar. Cilt yapısını düzenleyen ve cildi ışıldamasını sağlayan Zo Skin Healty’nin kırmızı halı bakımı şu an en tercih edilen bakımlarımız diyebilirim” ifadelerini kullandı. 

Kadınlar bakım yaptırmayı seviyor 

Kadınların her dönemde bakım yaptırmayı sevdiklerini söyleyen Karaalp, “ Kadınlar kendilerini ödüllendirmek istediklerinde, iyi hissettiklerinde, yeniden başlamaya karar verdiklerinde ve tabii ki aşık olduklarında bakım yaptırmayı seviyorlar. Ancak anne olunca işler biraz değişiyor. Bebek belirli bir süre annenin tüm yaşamını kapladığı için anneliğe yavaş yavaş adapte olunca bakımlı anne olmaya karar veriliyor ve yeniden eski rutinlere dönüş yapılıyor” dedi. 

Kendi estetisyenlerimizi yetiştireceğiz 

Geleceğe yönelik planlarından da bahseden Karaalp, “Önümüzdeki yıllarda bu sektördeki profesyonel ve tam donanımlı estetisyen eksikliğinin olacağını öngördüğümüz için kendi estetisyenlerimizi kendimizin yetiştireceği akademik alanımıza hız vermek planlarımız arasında” dedi. 

Kutu: 

Çukurova Üniversitesi Eğitim Bilimlerindeki lisans eğitimimden sonra, Gaziantep Üniversitesi Yönetim Bölümünde yüksek lisansımı ve ardından Doğu Akdeniz Üniversitesi Kozmesotik Bölümlerini tamamladım. Bunun yanı sıra yurt içi ve yurt dışında cilt bakımı, cilt bakım ürünleri ve içerikleri ile ilgili eğitimler aldım. Halen Harward University Business School’da Cilt Bakımı ve Sağlığı sertifika programında eğitim almaya devam etmekteyim.  Evli ve iki çocuk, bir kedi annesiyim:) 

Sosyal Medyada Paylaş
C. BİLGİN YILDIRIM