Yükleniyor...

‘Pür-Hayal’ ve ‘…fakat kalbim seninle’ isimli sergiler açıldı

20 Ekim 2023

GAGİAD Kültür Sanat Festivali kapsamındaki ‘Pür- hayal’ ve ‘…fakat kalbim seninle’ isimli sergilerin açılışı Pürsefa Hanı'nda gerçekleşti.

GAGİAD’ın sanat danışmanı Yasemin Bay’ın genel sanat yönetmenliğinde hazırlanan GAGİAD Kültür Sanat Festivali, Pürsefa Hanı’nda iki sergiye ev sahipliği yaptı. “Pür-hayâl” ve “...fakat kalbim seninledir” başlıklı sergiler sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Başkanı Cihan Koçer ve eşi İpek Koçer’in ev sahipliğinde gerçekleşen serginin açılışına Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve eşi AJK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu ile GAGİAD üyeleri, iş ve sanat dünyandan davetliler katıldı.

Sergide 43 eser yer alıyor

Bu yıl ilki gerçekleşen GAGİAB Kültür Sanat Festivali kapsamında gerçekleşen sergide  ‘Anadolu Nefesli Beşlisi’ grubu bir konser verdi. Sergiyi gezen katılımcılara bilgi veren Yasemin Bay, "Handa iki ayrı sergimiz bulunuyor. Hanın ilk katında ‘Pür Hayal Sergisi’ yer alırken hanın üst katında ise 'Fakat Kalbim Seninle' sergimiz var. 28 Ekim'e kadar sanatseverlerin beğenisine açık olacak sergide toplamda 43 sanatçının eserleri yer alıyor” dedi.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT