Yükleniyor...

Sağlıklı güzelleşin

15 Mayıs 2023

Gizem İncetahtacı Diet & Beauty Clinic’te sağlıklı yaşam adına pek çok hizmet sunduklarını ifade eden Diyetisyen Gizem İncetahtacı, bölgesel zayıflama alanında en çok tercih edilen teknolojilerden olan BTL Vanquisme ile ameliyatsız gençleşme ve selülit tedavisi gibi birçok alanda kullanılan BTL Exilis Ultra 360 teknolojilerini hizmete sunduklarını söyledi.

Gizem İncetahtacı Diet & Beauty Clinic’te sağlıklı yaşam adına pek çok hizmeti bir arada sunduklarını belirten Gizem İncetahtacı, “Kişiye özel beslenme protokolleri, fizyoterapistler eşliğinde klinik reformer, kişiye özel antrenman programlarının yanı sıra kendi markam adına beş yıl önce içeriğini de kendi oluşturduğum dört çeşit bitki çayı ve özel diyet destekleyici takviyelerin satışını yapıyoruz” diye konuştu.

TEKNOLOJIYI YAKINDAN TAKIP EDIYOR, UYGULUYORUZ

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden İncetahtacı, “Günümüz teknoloji devri, dolayısıyla bu hizmetlerimize ek olarak bir dünya markası olan BTL Aesthetics markasına ait iki tıbbı estetik cihazını merkezimize getirdik” dedi.

Diyetisyen Gizem İncetahtacı kimdir?

2013 yılında Yakın Doğu Üniversitesinden mezun olduktan sonra iki yıl yüksek lisansımı yaptığım süre zarfında İstanbul ve İzmir’de çalışma hayatımı sürdürdüm. Gaziantep’e döndüm ve 3-4 sene çeşitli özel hastane deneyimlerimden sonra kendi kliniğimi açma kararı aldım. Yaklaşık 5 yıldır kendi kliniğimde hizmet vermekteyim.

"Kişiye özel beslenme protokolleri, fizyoterapistler eşliğinde klinik reformer, kişiye özel antrenman programlarının yanı sıra kendi markam adına beş yıl önce içeriğini de kendi oluşturduğum dört çeşit bitki çayı ve özel diyet destekleyici takviyelerin satışını yapıyoruz."

BTL VANQUISME ILE INATÇI BÖLGESEL YAĞLARA VEDA EDIN

Bölgesel zayıflama alanında en çok tercih edilen teknolojilerden olan BTL Vanquisme hakkında bilgi veren İncetahtacı, şunları söyledi: “BTL Vanquisme dünya teknoloji patentine sahip tıbbı bir cihaz olup bütün teknolojiler arasında Avrupa ve Amerika’da iki yıl üst üste yılın en iyi bölgesel incelme cihazı seçilmiştir. Türkiye’de birçok seçkin klinikte hekim kontrolü ve diyetisten desteği ile kullanılan bu teknoloji kitlenmiş, yok olmayan bölgesel yağlara kolayca veda etmenizi sağlıyor. BTL Vanquisme FDA onayı olan, ameliyatsız liposuction etkisi yaratan, tek yağa odaklı çalışan sistemdir. Bel, basen, bacak ve kol inceltme gibi birçok işleme tek cihazda ulaşmak mümkün. Temas yok, acı-ağrı yok, sadece hafif bir ısıl işlem hissedilmektedir. Ve her şeyden önemlisi bu cihazın birçok klinik çalışması mevcut olup FDA ve CE onayı vardır. Yani yapılan klinik çalışmalarda insan üzerinde olumsuz bir etki bırakmadığı ispatlanmıştır.”

AMELIYAT OLMAK ISTEMEYENLER TERCIH EDIYOR

Tedavinin üç bedenden daha fazla yağa sahip, ameliyat olmak istemeyen, diyet yapmak istemeyen kişilere uygulanabileceğini İncetahtacı, “Tedavi bel çevresi uygulamalarında ortalama 45 dakika sürer. Haftada bir, toplamda ise dört 4 seans uygulanmaktadır” dedi.

HOLLYWOOD YILDIZLARININ TERCIHI BTL EXILIS ULTRA 360

BTL Exilis Ultra 360 cihazının ise dört yıl boyunca yılın en iyi antiaging ödülünü aldığına dikkat çeken İncetahtacı, “BTL Exilis Ultra 360, Hollywood yıldızlarının tercihi olan, ameliyatsız gençleşmede ve selülit tedavisinde kullanılan, vücuttaki kolajen salınımını yüzde 154 artıran bir cihazdır. Dünya genelinde göz çevresine uygulanan tek cihazdır. Gözaltı torbalanmaları, kol sarkmaları, karın sarkması, iç bacak sıkılaşması, basen gibi birçok alana uygulanmaktadır. BTL Vanquisme ve Exilis Ultra 360 Gaziantep’te kullanıyor olmak bizi de çok heyecanlandırıyor. Kendi sektörümüzle alakalı daha ileri teknolojileri ve yenilikleri merkezimize getirmek planlarımız arasında bulunmaktadır” diye konuştu.

KİŞİYE ÖZEL SPOR PROGRAMLARIMIZ MEVCUT

Gizem İncetahtacı Diet & Beauty Clinic’in birinci katında bulunan ‘Butik Spor Merkezinde’ kişiye özel spor programları uygulandığını belirten Gizem İncetahtacı, “Kliniğimizde birebir pilates derslerinin yanı sıra crossfit dersleri ve özel planlanmış antrenman programlarımız fizyoterapist eşliğinde uygulanmaktadır. İlk seans öncesi danışanlara postür analizi yapılıp, son seanslarında da ölçüm alınmaktadır” dedi.

KENDİ MARKAMIZ: ‘Gİ ÇAYLARI’

Bitki çaylarının sağlıklı beslenme ve sağlıklı kilo vermedeki öneminden de bahseden Diyetisyen Gizem İncetahtacı, “Danışanlarıma uyguladığım diyet programlarını desteklemek amacıyla 5 yıl önce hazırladığım kendi markam olan ‘Gİ çayları’ kliniğimizin ‘Diyet market’ bölümünde yer almaktadır. Her çayımızın faydası ve etki alanı vücudun ihtiyacına göre birbirinden farklı olarak hazırlanmıştır” diye konuştu.

Gİ-ÖDEM ÇAY

Kiraz sapı, yeşil çay, biberiye mısır püskülü, hibiskus ve meyan kökü içermektedir. Çayın içeriğindeki karışım vücuttaki ödemi atmayı destekler.

Gİ-İBS ÇAY

Funda yaprağı, kiraz sapı, mate yeşil çay, rezene içermektedir. Bu çay bağırsak motilitesini yani bağırsak hızını artırmak için kullanmaktadır. İçeriğindeki funda yaprağı, bağırsak hızını artırmakta hem metabolizmayı hızlandırmakta hem de bağırsaktan geçişi kolaylaştırmaktadır. İçeriğindeki yeşil çay ise içeriğiyle yağ yakımını desteklemektedir.

Gİ-FİT ÇAY

Oolong, yasemin çiçeği, kiraz sapı amaranı tohumu, funda yaprağı, roboibos, mate içermektedir. İçerisindeki karışım sayesinde zor giden yağ ve yağ yakımı durmuş vücuttaki depolanmış yağ yakımına yardımcı olur.

Gİ-DTOX ÇAY

Beyaz çay, roobios, kiraz sapı, yeşil kahve, yasemin çiçeği içermektedir. İçeriğindeki roobios bitkisi sayesinde tok tutucu özelliği vardır. İçeriğinde bulunan yeşil kahve ise yağ yakımını hızlandırmakta ve desteklemektedir

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT