Yükleniyor...

So’ft Dizayn & Baci Milano Eventi

16 Ağustos 2024

Baci Milano’nun yeni koleksiyonu, markanın bayisi So’ft Dizayn Mimarlık’ta düzenlenen bir event ile tanıtıldı. So’ft Dizayn Mimarlık kurucusu Serpil Bütün ev sahipliğinde gerçekleşen davete Baci Milano markasının kurucuları Silvia Arienti ve Giovanni Colombo da katıldı.

So’ft Dizayn Mimarlık’ta düzenlenen bir event ile tanıtılan Baci Milano markasının kurucusu Silvia Arienti davette yaptığı açıklamada, markanın hikayesi ve tasarımları hakkında şunları anlattı: “Baci Milano marka isminin anlamı 'Milano'yu öpmek'tir. Markanın ismiyle ilgili fikri ortaya çıkardığımızda İstanbul'da tatildeydik, bundan 20 küsur sene önce. Bizim markaya benzer bir sembol gördük ve birkaç sene sonra markayı bu logoyu kullanarak lanse ettik. Baci'nin anlamı sevmektir.

Ürünlerin tasarımı konusunda modadan ilham aldık ve modaya bağlı kaldık. Modayı takip eden arkadaşlarımız var. Bazı çizgilerimiz Dolce Gabbana markasının stiliyle bağlantılı. Her koleksiyonun kendine ait spesifik bir çizgisi var. İlkbahar-yaz ve kış sezonları için yılda iki defa ürün tasarımını değiştiriyoruz. Ürünlerin tasarımı hakkında daha önce söylediğim gibi, kapsül bir koleksiyonla tarih yazıyoruz. Bu koleksiyon etrafında bir hikaye oluşturuyoruz ve inovatif bir konseptle masanın etrafında sohbet eden dostları hayal ediyoruz.”

******

Hem porselen hem de melamin parçaların bulunduğu Mamma Mia serisini heyecanla beklediklerini ifade eden Serpil Bütün, yeni çıkacak olan Mamma Mia koleksiyonunun yakın zamanda Soft Dizayn raflarında yer alacağını söyledi.

******

Soft Dizayn Mimarlık olarak Baci Milano'nun Türkiye'deki tek distribütörü Pera Bulvarı ile çalıştıklarını söyleyen Serpil Bütün zengin ürün çeşitliliğine sahip bu firma ile iş birliğinden büyük mutluluk ve onur duyduklarını ifade etti.

******

Bircan Fırat Cengiz, Baci Milano ürünleri ile ile Soft Dizayn'da enfes lezzetlerin olduğu eşsiz bir masa hazırladı. Bu lezzetler davete katılan misafirlere sunuldu.

 

 

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller