Yükleniyor...

TOG, depremzedeler yararına yılbaşı partisi düzenledi

25 Ocak 2024

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Gaziantep Sosyal Komitesi, DJ Cenk Kurnaz ve perküsyon sanatçısı Serhat Gönüllü’nün sahne aldığı bir yeni yıl partisi düzenledi.

TOG Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve TOG Gaziantep Sosyal Komite Kurucusu Sezen Bulut, gecede yaptığı konuşmada, “Gaziantepli kadınların gönülden eğlendikleri bu gecenin tüm geliri İslâhiye’de vakfımızın kurduğu destek merkezinde yapılacak kültür sanat etkinliklerinde kullanılacak. Ayrıca bu geceden elde ettiğimiz bağışlar ile 23 Nisan’da yine İslâhiye’deki destek merkezimizdeki çocuklarımıza bir şenlik düzenlemeyi planlıyoruz.

Afet bölgesinde yaşadığımız için biz de depremden oldukça etkilendik ve böyle bir gecenin bize de iyi geleceğini düşündük. Aynı zamanda geceden elde edilen bağışlarla destek merkezimize katkıda bulunacak olmak bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu geceyi geleneksel hale getirmek amacındayız.

Komite olarak 2024 yılında yapacağımız bütün organizasyonlardan elde edilecek bağış gelirlerinin tamamını afet bölgesinde, özellikle de çocuklar ve kadınlar ile ilgili projelere aktarma kararı aldık” açıklamasında bulundu.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT