Yükleniyor...

TÜKD eğitim için bir araya geldi

24 Haziran 2024

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Gaziantep Şubesi, geliri eğitim fonunda kullanılmak üzere bir kahvaltı düzenledi. Etkinlikte TÜKD üyesi Sema Tatar’ın ‘Her Yer Vatan Toprağı’ adlı kitabının da söyleşi ve imza günü gerçekleştirildi.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) üniversitede okuyan kız öğrencilere burs sağlamak amacıyla bir kahvaltı düzenledi. Gaziantep Tenis ve İhtisas Kulübü(GATİK)’nde düzenlenen etkinlikte yeni üyelere rozetleri takılırken, yazar Sema Tatar’ın kitabının da söyleşi ve imza günü gerçekleşti.

Konuşmasına misafirlere katılımları için teşekkür ederek başlayan TÜKD Gaziantep Şube Başkanı Av. Ece Fazlı Tepe, “Bugün aramızda çok kıymetli bir konuğumuz var. Sayın Genel Başkanım Meral Güler şehrimize hoş geldiniz. Sayın geçmiş dönem başkanlarım, değerli üyeler ve kıymetli konuklar hepiniz hoş geldiniz. 

Derneğimiz hepinizin de bildiği gibi 1949 yılından bu yana kadının her alanda eşit temsili için Atatürk ilke ve inkılapları ışığında çalışmalar yapmaktadır. Bizler de bu kıymetli görevi devralmanın bilinciyle sizlerin de destekleriyle genç kızlarımız için daha eşit ve adil bir gelecek inşa edeceğiz. Kadın mutluysa toplum da mutludur. Çünkü kadın anne, eş, iş arkadaşı. Hepinizi saygıyla selamlıyor destekleriniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kitabının gelirini kız öğrencilerin eğitimi için bağışlayan TÜKD üyesi yazar Sema Tatar da söyleşisinde kitabın hikayesini anlattı.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller