Yükleniyor...

TÜKD Gaziantep 33 yaşında

29 Aralık 2022

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Gaziantep Şubesi’nin kuruluşunun 33. yıldönümü düzenlenen bir yemekle kutlandı. Etkinlikte yeni üyelere de rozetleri takıldı.

Teymur Continental Hotelde düzenlenen etkinliğe Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Müge Tezel, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı. TÜKD Şube Başkanı Müge Tezel, 73 yıllık bir dernek olduklarını belirterek, “Genel merkezimiz 1949 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk ve önder üniversite mezunu kadınları tarafından kurulmuştur. Gaziantep Şubesi ise 28 Aralık1989 tarihinde Akgün Dicle, Emel Kutluğ, Fatma Atay, İnci Tezel, Meltem Ege, Nesrin Söylemez ve Nezahat Ersoy’un öncülüğünde faaliyetlerine başlamıştır. 33 yılını kutladığımız şubemizin kuruluşundan bu yana emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Tezel, konuşmasında derneğin amaçları, vizyonu ve misyonu ile ilgili bilgi verdi, yaptıkları çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Etkinlik, eski başkanlar Sabiha Özmen, Ayla Fazlı, Koray Sökücü’nün konuşmalarıyla son buldu.

Sosyal Medyada Paylaş
C. BİLGİN YILDIRIM
Ekli Görseller