Yükleniyor...

Ünlü Fransız kozmetik markası Codage Paris Emel Eczanesinde

10 Ağustos 2023

Kişiye özel analizlere dayanan cilt bakım ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesini Türkiye’nin seçkin eczaneleriyle buluşturan Codage Paris, ürünleriyle artık Gaziantep Emel Eczanesinde.

Markanın tanıtım yüzü make-up İzel’in ve seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı, cilt bakım ve analizinin yapıldığı tanıtım etkinliğinde misafirleriyle yakından ilgilenen Eczacı Yağmur Güler, “Ünlü Fransız markası Codage Paris’in ürünlerini Gaziantep’te kullanıcılarıyla buluşturuyor olmaktan dolayı çok mutluyum” derken, markanın tanıtım yüzü make-up İzel de, “Köklü ve eski bir marka olan Codage Paris artık Emel Eczanesinde. Bu değerli markayı Gaziantep’te tanıttığım ve böyle bir markayla iş birliği yaptığım için mutluyum. Codage, dermokozmetik bir ürün. Cildin güne ve makyaja hazırlanmasında önemli bir ürün aynı zamanda. Ben bir make-up olarak makyaj hazırlığında Codage ürünlerini kullanıyorum. Makyajın sorunsuz bir cilde yapılması mükemmel bir sonuç için oldukça önemli. Codage’nin özellikle serumlarıyla ön plana çıkması ürünlerini benim için daha da vazgeçilmez kılıyor” dedi.

 

Marka yöneticisi Esma Şahin de, “Fransız markası olan Codage ürünleri yüzde 98 doğal içerikli ve vegan. Ürünlerin formülasyonu nutraelementlerden oluşuyor. Aslında bir SPA ürünü ve cildinize büyük konfor sağlıyor. Cildin temizlenmesi, nemlendirilmesi ve güneşten korunması gibi önemli aşamalara sahip. Sağlık Bakanlığı onaylı” diyerek davetlilerin marka hakkındaki sorularını yanıtladı.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT