Yükleniyor...

Ustaoğlu Group müze tadında showroom açtı

24 Haziran 2024

Doğal taş mimarisinde, sanat eseri projeleriyle bilinen Ustaoğlu Group yeni mekanının açılışında seçkin bir davetli topluluğunu bir araya getirdi.

Mimar ve mühendisler, yapı sektörü temsilcileri, İpekyolu Rotary Kulübü üyeleri ve cemiyet hayatından simaların katıldığı Ustaoğlu Group, Osmangazi Mahallesi Abdulkadir Yüksel Bulvarı üzerinde 2 bin metrekarelik geniş bir alanda hizmet verecek.

Sektöründe Gaziantep’in en büyük showroomu olma özelliğini taşıyan Ustaoğlu Group’un açılışında dostları ile bir araya gelmenin mutluluğunu taşıyan Eren Ustaoğlu’nu eşi Burcu Hanım ile aile fertleri de yalnız bırakmadı.

Heyecanını gizlemeyen Eren Ustaoğlu “Yaklaşık yarım asırdan bu yana doğal taş mimarisinde, şehrimizde ve bölgemizde sanat eseri projelere imza atıyoruz. Meslekte ikinci kuşak olmama ve uzun yıllardır bu sektörün içinde yer almama rağmen bugünün benim için anlamı çok büyük. Çünkü ben bugün hayallerimi gerçekleştirdim. Heyecanlıyım. Yaptığımız işleri açık hava müzesi tadında gezebileceğiniz, burada gelip vakit geçirebileceğiniz bir mekan oluşturduk. Açılışımıza gelen tüm dostlarıma teşekkür ederken, katılamayan tüm dostlarımı da her zaman bu güzel mekanda ağırlamak isterim” dedi.

1977 yılında baba İsmet Ustaoğlu tarafından kurulan Ustaoğlu Group’un son yıllarda gerçekleştirdiği önemli projeler arasında Sanko Holding yeni kurumsal binası, millet bahçesi, Agro Park ve Festival Park da yer alıyor. Doğal taşlarla villa ve bağ evi projelerinde de şık tasarımlar ortaya koyan Ustaoğlu Group; Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş gibi bölge illerinin yanı sıra Irak’ta da bir çok önemli projelenin uygulayıcılığını üstlendi.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller