Yükleniyor...

Yesemek Rotary Kulübü eğitim için bir arada

15 Ekim 2024

Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü, ihtiyaç sahibi çocuklara burs fonu sağlamak için bir gece düzenledi. Perküsyonist Ceren Özdemir’in sahne aldığı etkinlikte DJ Utku Karahan da eğlenceli performanslarıyla geceye renk kattı.

Teymur Otel’de düzenlenen gecede konuşan Yesemek Rotary Kulübü Dönem Başkanı Emek Erdem, “Yesemek Rotary Kulübü olarak, ‘Kendinden önce hizmet’ misyonumuz doğrultusunda düzenlediğimiz bağış etkinliklerimiz, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirerek ihtiyaç sahiplerine umut oluyor. Bu keyifli organizasyona katılan protokole, kıymetli misafirlerimize, Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimizin en değerli mirası olan eğitim yolculuğunda çok sayıda evladımızın eğitimine katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum.

Hem başarılı hem de ihtiyaç sahibi olan gençlerimize verdiğimiz bursların mezuniyete kadar devamlılığı sağlayabilmek bizim için çok kıymetli. Bu devamlılığı yaptığımız gelir getiren projeler ile sağlayabiliyoruz. Bu etkinliğin hazırlanmasında kulüp üyelerimizden oluşan komite günlerce çalıştı. Hepimizin tek amacı çocuklarımıza eğitimde fırsat eşitliği sağlayabilmekti. Biz bu hedefimize ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.

Etkinliğimize katılan ve katkıda bulunan tüm destekçilerimize ve sponsorlarımıza teşekkür eder, daha aydınlık bir gelecek için birlikte atacağımız adımları sabırsızlıkla beklediğimizi belirtmek isterim. Yesemek Rotary Kulübü olarak toplumun her kesmine dokunacak projelere imza atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etkinlik sponsorları:

Karkas Çiftliği, Akort Fuarcılık, By Özmimar Jewellery, Defa Life Hospital, Elite Makina A.Ş., Göksel Mühendislik ve İnşaat, Hayatım Bmw Teknik Servis

Etkinlik destekçileri:

Gülce Davet & Organizasyon, Teymur Continental, Okan Reklam, Mevsim Çiçek & Dekor, İzellik Make up House, Haksal Kuruyemiş & Şekerleme, Pasa Ses Işık Sistemleri, Haluk Çakır.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller