Yükleniyor...

Empati ve Şahinbey Lions’tan ortak proje

15 Temmuz 2022

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği ile Şahinbey Lions Kulübü ortak bir projeye imza attı. İki sivil toplum kuruluşu Şehitkamil Empati İlköğretim Okulunda ‘Tasarım ve Beceri Atölyesi’ açtı.

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği ile Şahinbey Lions Kulübü Şehitkâmil Empati İlköğretim Okulunda bir ‘Tasarım ve Beceri Atölyesi’ açtı. Atölyeye Şahinbey Lions Kulübünün vefat eden üyesi Nurten Çakmur’un adı verilirken açılışa Empati Derneği ve Şahinbey Lions Kulübü üyelerinin yanı sıra Nurten Çakmur’un eşi Çevik Çakmur da katıldı.

Uğurluer: Öğrencilere ışık olacak
Empati Yönetim Kurulu Başkanı Ceren Uğurluer proje hakkında yaptığı açıklamada, “Şahinbey Lions Kulübü’nün derneğimize yapmış olduğu bağış ile Şehitkâmil Empati İlkokulu için çok kıymetli bir ortak projeye imza attık. Gaziantep cemiyet hayatının en özel hanımefendilerinden Sayın Nurten Çakmur anısına hazırlanan “Tasarım ve Beceri Atölyesi” yüzlerce öğrenciye ışık olacak. Onu sevgi ve minnetle yâd ediyor, Şahinbey Lions Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Şima Yalkın nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yalkın: Diğer STK’lara örnek olmasını dilerim
Şahinbey Lions Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Şima Yalkın da açıklamasında, “Teymur Otel’de gerçekleştirdiğimiz alışveriş şenliğinde 2A Yapı ana sponsorumuz olarak bize önemli bir destekte bulunmuştu. Şenlikten elde ettiğimiz gelir pek çok hayra vesile oldu. Bunlardan biri de Empati Derneği ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu ortak proje. İki sivil toplum kuruluşunun gerçekleştirdiği projenin diğer STK’lara örnek olmasını diliyoruz. Bir kez daha teşekkür etmek isterim kulübüm adına” dedi.

Sosyal Medyada Paylaş
Ekli Görseller