Yükleniyor...

‘Gaziantep insanı mert olur’

15 Mart 2018

Televizyon ekranlarından moda dünyasına transfer olan Gül Gölge Saygı, ilk defa geldiği Gaziantep’i çok sevdiğini ve ilk fırsatta tekrar gelmek istediğini söylüyor. Gazianteplilerin duruşunu ve hayata bakışını takdir ettiğini ifade eden Saygı, “Gazianteplileri severim, mert olur Gaziantepliler” dedi.

Cemiyet hayatının en güzel, en şık kadınları arasında gösterilen Gül Gölge Saygı, yaşamı, kariyeri ve Gaziantep hakkında ilginizi çekecek açıklamalarda bulundu.

Oyunculuk, TV ve mankenlik kariyeriniz söz konusu… Geçmişten günümüze geldiğiniz nokta hakkında neler söylemek istersiniz?

Şanslı bir insan olduğumu düşünüyorum. Okulunu okuduğum mesleği icra etme şansı buldum. İstediğim programları yaptım, yaptığım programlarda hep bir yerlere geldi. Bu yüzden de çok mutluyum. Mesleki anlamda çokta hırslı bir insan olmadığım için beni mutlu eder bir vaziyetteyim.

Bildiğimiz kadarıyla İletişim Fakültesi mezunusunuz…

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Film ve Televizyon Programcılığı eğitimi aldım. Yıllarca televizyonlarda farklı ve özel projeler içerisinde yer aldım. Şu an ise üniversitelere derslere, konferanslara katılıyorum… Öğrencilerin film çekimleri oluyor, onlara katılıyorum. Ödevlerine tezlerine yardımcı oluyorum. Öğrenci filmlerine katkı sağlıyorum.

Sunuculuğun püf noktası nedir?

Bence hayatın püf noktası samimiyet. Mesleğimde de buna inanıyorum. Samimiyetin insanlara geçtiğini düşünüyorum. Bence kilit kelime bu.

Gaziantep’le ilgili neler söylemek istersiniz?

Gaziantep’e ilk defa geliyorum.  Ama benim Gaziantepli tanıdığım ve çok sevdiğim insanlar var. Sevdiğim pek çok insan da Antepli… Onların duruşunu, hayata bakışını severim, takdir ederim… Mert insan olur Gaziantepliler.

Gaziantepli kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gaziantepli kadınların giyimlerine, tarzına tek kelimeyle bayıldım. Hangi tarzda olurlarsa olsunlar hepsi birbirinden şık. Günümüz modasını yakından takip eden çok şık kadınlarla karşılaştım. Onlarla bundan sonra daha sık görüşmeyi düşünüyorum.

Gaziantep’in yemeklerini nasıl buluyorsunuz?

Gaziantep yemekleri yalnızca burada değil her yerde çok yakından biliniyor ve seviliyor. Buraya gelip birbirinden lezzetli yemeklerini tadanların kilo almadan dönmesine imkân yok. Sanırım ben de 1-2 kilo almışımdır J Gaziantep yemekleri tek kelimeyle muhteşem.

Gaziantep’e yine gelmeyi düşünüyor musunuz?

Gaziantep’i hem çok sevdim hem de beğendim. Sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi her zaman isterim. İnşallah bundan sonra da Gaziantep’le yolum kesişir ve yeniden gelme fırsatım olur.

Sosyal Medyada Paylaş