Yükleniyor...

Her gençlik aşısı bir mezoterapidir fakat her mezoterapi bir gençlik aşısı değildir

10 Eylül 2024

Dr. Selahattin Avcı, ciltte pek çok kullanım alanı bulunan mezoterapinin son yıllarda kozmetik dermatoloji alanında yaygın olarak kullanıldığını söyledi. Dr. Avcı, bir mezoterapi yöntemi olan Pink Glow’un cildin doğal ışıltısını ve parlaklığını arttırdığını, Pink Touch’ın ise cildimizi genç tutup koruduğunu kaydetti.

Mezoterapinin 1950’li yıllarda kullanılmaya başladığını kaydeden Dr. Selahattin Avcı, “ Mezoterapi son dönemlerde özellikle kozmetik dermatoloji alanında kendine yaygın bir kullanım alanı bulan tıbbi bir işlemdir. Mezoterapi ile belirli bir bölgede, gerekli ilaç ve içerikler cildin alt katmanlarına mikro iğneler aracılığıyla enjekte edilmektedir” diye konuştu.

Pink Glow ile cildiniz ışıl ışıl

Bir mezoterapi yöntemi olan Pink Glow (Pembe ışıltı)’un 15 dakika kadar kısa bir sürede yüz ve çevresinde uygulanan bir işlem olduğunu belirten Dr. Selahattin Avcı, “Pink Glow’u etkili ve başarılı kılan iki temel husus var. Bunlardan birincisi elbette mezoterapi olması yani gerekli içeriklerin derinin altına doğrudan enjekte edilebiliyor olması. Pink Glow, asıl gücünü ise zengin içeriğinden alıyor diyebiliriz. Pink Glow (Pembe ışıltı) tam 54 farklı içeriğe sahip. Bunlar; 23 Amino asit, 13 vitamin, 6 mineral, 6 Qenzim, 6 nükleik asit, Kolajen, Glutatyon, Hyaluronic asit, SH peptide, Somon DNA.”

Pink Glow cildinizi aydınlatır

Pink Glow’un cildimizin fark edilir ölçüde canlanıp ışıldamasını sağladığını anlatan Dr. Selahattin Avcı, Pink Glow’un göz alıcı etkilerini şu şekilde sıraladı:

“ * Cildin hiperpigmente bölgelerini aydınlatır.

  * Yüz ve vücutta yeni kusurların oluşmasını önler.

  * Cilt üzerinde depigmentasyon, aydınlatma ve dengeleyici etki sağlar.

  * Cildin doğal parlaklığını artırır.

  * Hücre detoksifikasyonunu artırır.

  * İnce kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur.”

Uygulama sıklığı ne olmalı?

“Cilt gençleştirmede önemli bir rolü olan Pink Glow ile siz de var olan güzelliğinizi koruyarak yaşlanma belirtilerinden kurtulabilirsiniz” diyen Dr. Selahattin Avcı, Pink Glow’un uygulama sıklığı hakkında şu bilgiyi verdi:

“  1. aşama: 10’ar gün aralıklarla 3 seans,

  1. aşama: 3’er gün aralıklarla 3 seans,
  2. aşama: 2 – 6 ayda bir hatırlatma seansı.”

 

Pink Touch (Seventy Hyal 2000)

“Pink Touch, ciltteki nem seviyelerini iyileştiren ve cilt tonunu, dokusunu iyileştirmeye yardımcı olan, gençleşmiş ve parlak bir görünüm sağlayan kolajen ve elastini uyaran enjekte edilebilir bir HA (Hyaluronik Asit) cilt güçlendiricidir” ifadelerini kullanan Dr. Selahattin Avcı, şunları kaydetti:

“Diğerlerinden farklı olarak Pink Touch enjekte edilebilir cilt güçlendirici, piyasadaki en yüksek moleküler ağırlıklı HA formülasyonlarından birine sahiptir. Cildin dermisine derin bir nemlendirme sağlarken yumuşak bir hacim ve şekillendirme sağlar, bu da cildin dokusunun ve gevşekliğinin görünümünde genel bir iyileşme sağlar.

Seventy Hyal 2000, cilt içindeki sıvı seviyesini iyileştirmeyi, canlandırılmış ve parlak bir görünüm sağlamayı amaçlayan CE işaretli, enjekte edilebilir bir hyaluronik asit cilt güçlendirici uygulamaktır. Yüz geliştirme için kullanılabilir, böylece uzun süreli su tüketimi ve diğerlerine benzemeyen bir parlaklık sağlar. Alternatif olarak boyun bölgesi, dekolte ve ellerin yanı sıra vücudu da yeniden canlandırarak yara, sabanlık ve cilt gevşekliğini azaltır.” 

Uygulama sıklığı ne olmalı?

Cildi genç tutup korumak, boyun ve el sırtı yaşlanmalarının da önüne geçmek için Pink Touch’ın rahatlıkla kullanabileceğini kaydeden Dr. Selahattin Avcı, uygulamanın sıklığı hakkında şunları söyledi:

 “1 aşama: 15 gün aralıkla 2 seans,

   2.aşama: 6 ay arayla 2 seans,

   3.aşama: Senede bir kez 2 seans.”

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller