Yükleniyor...

Instagram popülerliği

26 Ocak 2023

Sokak stili hip hop, kaykay ve sosyal medya aracılığıyla popüler oldu ve bu nedenle daha dikkat çekici ve çok daha cesur hale geldi.

Bol giysiler, günlük tişörtler ve spor ayakkabılardan, aksi takdirde muhtemelen toplum içinde giymeyeceğiniz renkleri, baskıları ve tasarımları bir araya getirmeye kadar uzanır.

Instagram'ın popülaritesini artırmasıyla, insanların sokaklarda rastgele dolaşıp rastgele fotoğraflar çekmesine şaşmamak gerek, bu kadar popüler hale geldi.

Moda, sokaklardan ve Instagram’dan takip ediliyor

Modayı kendi diliyle birleştirerek eğlenceli ve enerjik olması gerekiyordu. Instagram ile, özellikle sokak stilindeki en son trendler ve değişikliklerden her zaman haberdar olursunuz.

Instagram ve sokak modası öyle iç içe geçti ki, yeni bir alan açıldı: Sokak stili fotoğrafçılığı… Sokak stili fotoğrafçıları, popülerliği nedeniyle Instagram'a minnettar olmalıdır. Daha önce var olmayan yeni bir medya kapsamı dünyasının kapılarını açtı .

Gerçek hayatta gerçekten "garip" görünen şey, Instagram'da o kadar garip görünmüyor. Üstelik resimlerde iyi görünen kıyafetler, gerçek hayatta özellikle kentsel arka plana karşı oldukça teatral ve gösterişli görünebilir.

Sosyal Medyada Paylaş