Yükleniyor...

2024’ün parfümleri

25 Ocak 2024

Parfümümüz bir kokudan çok daha fazlasıdır; tarzımıza, karakterimize ve duygu durumumuza dair önemli ipuçları taşır. Siz de 2024 yılında yeni bir hikâye keşfetmek istiyorsanız bunun için etkili bir parfümden daha iyisi düşünülemez.

Good Girl Dazzling Garden, Carolina Herrera

Üst notada badem, orta notalarda yasemin ve sümbülteber, alt notalarda kakao ve tonka fasulyesi barındırıyor.

 

Paradox Intense, Prada

Üst notalarda armut, neroli ve bergamot; orta notalarda yosun, yasemin ve neroli özü; alt notalarda bourbon vanilya, vanilya, ambrofix™, amber ve serenolid barındırıyor.

 

Black Opium Over Red, YSL

Üst notalarda kiraz ve yeşil mandalina; orta notalarda portakal çiçeği, yasemin ve siyah çay; alt notalarda ise madagaskar vanilyası, kahve ve endonezya paçuli yaprağı barındıran bir koku.

 

Gaultier Divine, Jean Paul Gaultier

Üst notalarda, kırmızı meyveler ve bergamot; orta notalarda zambak, ylang-ylang ve yasemin; alt notalarda beze, misk ve paçuli barındırıyor.

 

Cristalle EAU Verte EDP, Chanel

Bu yeni koku, notalarında narenciye, manolya ve yasemin barındırıyor. Ağır parfümlerden kaçanlar için iyi bir alternatif.

 

My Euphoria, Calvin Klein

Üst notasında siyah frenk üzümü; orta notalarda orkide, susam ve sümbülteber; alt notalarda sandal ağacı, agar ağacı (ud) ve bambu barındırıyor

 

Myrrhe Mystère, Tom Ford

Notalarında mür, sandal ağacı, vanilya ve misk barındırıyor.

 

Burberry Goddess, Burberry

Üst notalarda vanilya infüzyonu, lavanta, kakao ve zencefil; orta notada vanilya havyarı; alt notada ise vanilya barındırıyor.

 

Dylan Purple, Versace

Üst notalarda armut, bergamot, acı portakal; orta notalarda frezya, pomaroz; alt notalarda Virginia sediri, ambroksan ve silkolid barındırıyor.

 

J’adore L’or, Dior

Notalarında yasemin, portakal çiçeği, menekşe, zambak ve gül barındırıyor.

 

Tutti Twilly d’Hermès, Hermès

Üst notada liçi meyvesi, orta notada zencefil çiçeği; alt notada misk barındırıyor.

 

Kaynak: www.oggusto.com

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT