Yükleniyor...

Balayı rotalarının haklı klasiği: Maldivler

30 Nisan 2024

Romantizme yeni bir anlam katacak gün batımları, akıl almaz su altı zenginlikleri ve ödüllü hizmeti ile Constance grubu, Maldivler seyahatinizi mükemmel kılmaya aday. Zeugma Tour, grubun her iki otelini de sizler için derledi.

Maldivler'in, ülkemizde ve dünyada balayı denilince akla gelen ilk destinasyon olmasının bir sebebi var. Dünyanın en berrak suları, bembeyaz kumsallar ve eşsiz servis. Hepsi bu muhteşem ülkede bir arada.

Constance Moofushi Maldives

Constance Moofushi Maldives, Maldivler’in en geniş doğal sahiline sahip. Bu sebeple dalış sever misafirlerimizin hayallerini süsleyen bir su altı dünyası var. Her şey dahil konseptiyle romantizmi rahatça deneyimlemenizi sağlayan tesis, 3 farklı restorana ve 2 farklı bara sahip. Haftanın 6 gecesi DJ ve canlı müzik performansları, eğlenceli ve kalabalık bir atmosfer sağlarken, Cinefushi, yıldızların altında, asla unutamayacağınız bir açık hava sineması deneyimi sunuyor.

Constance Halaveli Maldives

Constance Halaveli Maldives, Maldivler'in mücevheri olarak biliniyor. Özel tasarlanmış su üzeri villaları, sakin manzaraları ve eşsiz hizmetiyle bu tatil köyü, romantik bir kaçamak için mükemmel bir seçenek. Maldivler’in en uzun iskelesine sahip otel, yine bu iskelede bulunan en özel restoranlarına da sahiptir. Gastronomik başarısı ödüllüdür. Unutulmaz SPA deneyimleri yaşayabileceğiniz bu tesiste, balayı çiftlerine özel resort kredileri bile bulunuyor!

Maldivler'de evlenmek

Bir klasikten fazlasını isteyen misafirler içinse, her iki tesis de fazlasını sunuyor. Beyaz kumlar üzerinde, hafif bir meltem ile evet demek isteyen, evliliğini dünyanın bir köşesinde, ağaç dikme seremonisi ile taçlandırmak isteyenleri Zeugma Tour ile iletişime geçmeye davet ediyoruz.

Balayı rotanız için ZEUGMA TOUR ile iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş
Ekli Görseller