Yükleniyor...

Beni yansıtmayan kıyafeti giymem

15 Şubat 2022

Ten ve saç rengine yakışan renkler ile kombinler denemeyi sevdiğini belirten Deniz Samlı, gardırobunun olmazsa olmazlarının jean gömlek, elbise ve beyaz sneakers olduğunu söylüyor. Deniz Hanım, tarzını ise şöyle anlatıyor;  “Sofistike, minimalist, elagant ve tabii ki zaman zaman feminen parçalar ile tamamladığım sade, spor ve şık seçimlerim vardır.”

Size göre moda nedir?

O an içinde bulunduğum ruh haline göre seçimlerimi yaptığım, beni yansıtmayan hiç bir parçayı illaki moda diye giymem ve taşımam.

 

Trendleri mutlaka takip eder misiniz?

Çok tutkulu bir şekilde değil ama yine de pantolon modelleri, elbise desenleri veya sezonun favorisi botlar nedir bakıp, alışverişimi kendime yakıştırdığım şekilde yaparım.

 

Tarzınızı bir cümleyle özetleseniz nasıl tanımlarsınız?

Sofistike, minimalist, elagant ve tabii ki zaman zaman feminen parçalar ile tamamladığım sade, spor ve şık seçimlerim vardır.

 

Gardırobunuzun olmazsa olmaz 3 parçası nedir?

Jean gömlek, elbise ve beyaz sneakers gardırobumun olmazsa olmazlarıdır.

 

Stil kalmak adına ilham aldığınız kişi ya da kişiler kimler?

Yasemin Masis ve Yasemin Özilhan’ı severek takip ediyorum.

 

Günlük kurtarıcı banko kombininiz nedir?

Jean gömlek, sezona göre kaliteli yün kazak veya blazer ceket ve beyaz pantolon (Her sezon giymeyi çok seviyorum) ve sneakers.

 

Her sene mutlaka aldığınız 1 parça var mi? Ayni model bir jean ya da beyaz bir tişört vs...

Vakkorama tasarım basic tshirtleri üzerinde baskıları ile her sezon çok severek takip ettiğim bir koleksiyon, mutlaka alırım. Ve illaki yeni bir beyaz sneakers.

 

Renk uyumu sizin için önemli mi? Takıntılı olduğunuz bir renk ya da renk kombini var mi?

Artık renk uyumu kalmadığını düşünüyorum, lacivert ve siyah da çok güzel birlikte göz yormadan kombinlenebiliyor. Bende ten ve saç rengime yakışan renkler ile olabilecek bütün kombinleri denemeyi seviyorum. Ama turuncu renk ile sanırım gardırobumda hiç bir parça yok.

 

'Asla giymem' dediğiniz bir kıyafet var mı?

Asla asla demeyi sevmem  Ama dikkat ediyorum alışveriş yaparken midi boy elbise ve etek almamaya. Mini etek yada uzûn elbise tercihimdir.

 

Gardırobunuzda en çok yatırım yaptığınız parça hangisi? Ayakkabı, çanta ya da kıyafet vs...

İşim gereği çok fazla ayakta durmaktayım bu sebeple en çok ayakkabı, rahatlık ön plandadır.

Sosyal Medyada Paylaş